Aranyanyu

“Csak szeretni kell őket!”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai pedagógus jelöltünk: Vigyikánné Horák Andrea, 42 éves, Bicskéről

Andrea történelem és földrajz szakos tanár a bicskei Vajda János Gimnázium és Szakközépiskolában. Férje is pedagógus, három gyermekük van. A tanárnő jótékonysági rendezvényt szervezett korábbi diákjának, amikor megtudta, hogy a kosárlabdázó Ákos lábfejét amputálni kellett. Az Önzetlenség Napján az egész város összefogott, hogy összegyűjtsék a protézishez szükséges pénzt. Az eseményről egy kisfilm is készült. A bicskeiek szeretnék folytatni a hagyományt, de szerencsére nincs olyan szomorú apropó, ami miatt újra meg kellene rendezni a napot, ezért jövőre Örömünnep néven hívja az iskola reneszánsz napra a várost.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top