Aranyanyu

“Ő a második anyukám”

Elindult a Richter Aranyanyu Díj szavazása, hogy megkapják a nekik járó elismerést a köztünk élő Aranyanyuk! Megvan a 12 döntős, pedagógusok, nővérek és orvosok, és te döntheted el, ki kapja közülük az elismerést. Ismerd meg mai Aranyanyu-jelöltünket, és szavazz mind a három kategóriában arra, aki szerinted leginkább megérdemli a díjat!

Mai pedagógus jelöltünk: Börcsök Klára, 54 éves, Derecskéről

Klári néni a Bocskai István Általános Iskolában gyermekvédelmi felelős. Az órák közti szünetekben gyerekhad gyűlik össze kuckójában, ahol lehet tanulni, beszélgetni, internetezni, sőt még az iskolarádiónak is otthont ad. Klára óvodapedagógusként dolgozott több mint egy évtizedig, 1993-tól a Jóléti Szolgálat Alapítványnál családsegítőként segített a hátrányos helyzetűeken, majd a gyermekjóléti szolgálat vezetője lett. Ennek keretében hozta létre a Tanodát, ahol olyan gyerekeket támogatnak tanulmányaikban, akiket otthon nem tudnak segíteni. Klára nénit minden felnőtt és gyerek tiszteli, becsüli és szereti.

Nézd meg a róla szóló videót, és itt már szavazhatsz is – akár rá, akár jelölttársaira, Te döntesz!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top