2017. Szeptember 18.

Heti angyalhoroszkóp - 2017. Szeptember 18.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
Mihály arkangyal segít visszaemlékezned az igazi önvalódra. Arra az igazi önvalódra, akit már kezdesz elfelejteni. Mostanában a hétköznapi élet, a pénz utáni hajsza, a lakhatási körülményeid elvonták a figyelmedet az igazán fontos dolgokról. Mihály arkangyal azonban újra megmutatja, hogy ki vagy valójában.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy minden helyzetben együttérző lehess. Sok olyan helyzetbe kerülsz a héten, amelyekből az empátiád segíthet ki. Érdemes ezekben a helyzetekben Zadkiel arkangyal segítségét kérned. Ha pedig nem vagy benne biztos, hogy milyen segítségre van szükséged, akkor kérd Zadkiel arkangyalt, hogy úgy segítsen, ahogy az a legjobb mindenkinek.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
Emlékszel? A múlt héten Chamuel arkangyal a szerelmi életedet segített rendbe tenni. Ezen a héten pedig ugyanez az arkangyal abban segít téged, hogy a hivatásodban is megtaláld a számodra legjobb feladatokat. Ha pedig még bizonytalan vagy abban, hogy mi a számodra megfelelő hivatás, akkor kérd meg Chamuel arkangyalt, hogy segítsen felismerned azt.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
Sandalphon arkangyal pontosan tudja, hogy mire van szükséged. Ő az az arkangyal, aki most azért érkezik az életedbe, hogy átadja neked Isten ajándékait. Isten ajándéka a szeretet, a béke és az öröm a számodra. Könnyen lehet, hogy Isten most egy olyan új kapcsolattal ajándékoz meg, amely segít neked megszabadulni az életedben jelen lévő stressztől és a félelmektől.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
Rafael arkangyal segít neked egészségesebben élned. Ő olyan trükköket mutat neked, amelyekre talán nem is gondoltál volna. Rafael arkangyal most arra sarkal téged, hogy új módszereket, új terápiákat, új technikákat próbálj ki, amelyek egészségessé, erőssé és lendületessé tesznek téged. Rafael arkangyal segít megvalósítani a legmagasabb szintű egészségedet.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
Metatron arkangyal segít abban, hogy elmélyülj a titkos tanok világában. Szükséged van arra, hogy valaki kézzelfoghatóvá és érthetővé tegye a számodra a spirituális tanokat. Ebben pedig Metatron arkangyal a legjobb. Ő az az arkangyal, aki pontosan tudja, milyen tanítókra, könyvekre, tanulótársakra és segítségre van szükséged ahhoz, hogy elmerülj a spiritualitás világában.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Ha türelmetlennek érzed magad, és ha képtelen vagy arra, hogy várj egy kicsit, akkor érdemes Jophiel arkangyal segítségét kérned. Ő a türelem angyala, aki képes arra, hogy a felesleges várakozásból, vagy az unalmas időhúzásból igazi teremtő folyamatot varázsoljon. Jophiel arkangyal segít neked abban, hogy minden percet a lehető legjobban használj fel a türelmetlenség helyett.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Már azt hitted, hogy oda szenvedélyed, és unalmasan fogod leélni az életedet? Akkor Haniel arkangyalnak jó híre van a számodra. Ő azért érkezik melléd a héten, hogy felélessze benned a lanyhuló szenvedélyedet. Lehet, hogy most a párkapcsolatodban, a szülő-gyermek viszonyaidban, vagy a munkahelyeden van szükséged arra a lelkesedésre és szenvedélyre, amit Haniel arkangyal biztosít neked.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Az angyalok abban is segítenek neked, hogy gondoskodhass a gyermekeidről. ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged a gyerekeiddel vagy az unokáiddal kapcsolatban, kérd Gabriel arkangyal segítségét. Akkor is hozzá fordulhatsz, ha úgy érzed, hogy valamiben hiányt szenvednek a gyerekeid. Gabriel arkangyal segít abban, hogy mindenkiről úgy gondoskodhass, ahogy az neki a legjobb.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Jophiel arkangyal arra biztat, hogy tölts egy kis időt a szabadban! Szükséged van arra, hogy a szabadba menj, és arra is, hogy összekapcsolódj a természet energiáival. Egyszerűen csak menj ki a természetbe, ölelj meg egy fát, és hagyd, hogy a fa és az angyalok energiája közösen meggyógyítson téged. A szabadban most könnyebben érzékeled az angyali energiákat is.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
Rafael arkangyal segít meggyógyítanod egy beteg helyzetet. Ha úgy érzed, hogy van olyan helyzet az életedben, amelyben angyali beavatkozásra van szükséged, egyszerűen csak kérd meg Rafael arkangyalt arra, hogy jelenjen meg abban a helyzetben és töltse fel gyógyító smaragdzöld angyalfénnyel. Ez a smaragdzöld angyalfény minden helyzetet az isten szeretet energiájával javít meg.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Ezen a héten az álmodozás ideje jött el! Az álmodozással tovább viheted azt, amit a múlt héten megkezdtél. Emlékszel? Akkor Mihály arkangyal segített az összpontosításoddal teremteni. Most pedig Ariel arkangyal érkezik melléd, aki megmutatja, hogy az álmodozásnak is hatalmas teremtő ereje van. A tudatos álmodozás segít megvalósítani a céljaidat.

Legnépszerűbb cikkek