2017. November 20.

Heti angyalhoroszkóp - 2017. November 20.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
Ezen a héten is Sandalphon arkangyal dolgozik veled. Ő most megmutatja neked, hogy milyen egyszerű megvalósítani a vágyaidat, és milyen egyszerű az ég segítségével jobbá tenni az életedet. Bármilyen problémával is szembesülsz a következő napokban, egyszerűen csak kérd meg Sandalphon arkangyalt, hogy emelje azt az égbe, és hagyd, hogy az égi vezettetés megoldja azt.A napi angyali üzenetet itt találod.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Azrael arkangyal rengeteg vigasztaló szeretettel és támogató energiával vesz körül téged ezen a héten. Minden eddigi fájdalmadat átadhatod a vigasztalás arkangyalának, aki most olyan földangyalokat, emberi testbe született segítőket küld melléd, akik meghallgatnak, jó tanácsokkal látnak el, és támogatnak téged. Érdemes beengedned az életedbe ezt a segítséget akkor is, ha máskor nem szívesen beszélsz magadról.A napi angyali üzenetet itt találod.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
Ha unod a munkádat, vagy ha értéktelennek érzed magad a munkahelyeden, akkor bizalommal fordulhatsz Chamuel arkangyalhoz. Ő az az arkangyal, aki pontosan ismeri az életcélodat, és a következő napokban – ha kéred – megmutatja számodra, hogy milyen apró lépésekben juthatsz el ehhez a célhoz. Chamuel arkangyal abban is támogat, hogy megteremtsd a munkahelyi békét magad körül. A napi angyali üzenetet itt találod.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
A legszívesebben tyúkanyóként vigyáznál a családodra a héten. Igaz ez a szerelmedre, a gyerekeidre, a szüleidre, a testvéreidre és még a barátnőidre is. Gábriel arkangyal jól tudja, milyen fontos számodra a család, és hogy mindent megtennél a többiek boldogságáért. Gábriel arkangyal segít mindenkit elvezetned a lehető legnagyobb boldogságához, és segít megvalósítanod mások jóllétét.A napi angyali üzenetet itt találod.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
Jeremiel arkangyal erőt ad neked ahhoz, hogy visszanézz a múltadra. Ez a szeretetteli arkangyal segít abban, hogy nyugodtan és megfontoltan nézz rá azokra az eseményekre, amelyek idáig vezettek téged. Ha megérted a múltadat, az segít abban, hogy le is zárd azt, és megváltoztasd a jövődet is. Kérj segítséget Jeremiel arkangyaltól ahhoz, hogy meggyógyíthasd a múlt történéseit.A napi angyali üzenetet itt találod.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
A kedvező fordulat, amire vársz, már csak karnyújtásnyira van tőled. Ha angyali segítségre van szükséged a csodához, nyugodtan kérd Raziel arkangyal segítségét. Ne felejtsd el, mindig kérhetsz egy csodát, ami segít neked. Egyszerűen kérd meg Raziel arkangyalt, hogy mutassa meg az isteni szeretet gyógyító csodáit, amelyek segítenek neked és a környezetednek is. Hidd el, a csoda nem fog elmaradni.A napi angyali üzenetet itt találod.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Haniel arkangyal tudja, hogyan tegyen téged lelkessé. Ha mostanában túl csüggedt és túl fásult vagy, fordulj az angyalokhoz segítségért. Haniel arkangyal megmutatja neked, hogy mekkora szenvedély és milyen csodálatos alkotó energiák vannak benned. Ezek az energiák pedig segíteni fognak neked ahhoz, hogy megváltoztasd a hétköznapok szürkeségét. Haniel arkangyal segít kiszínezned a világodat.A napi angyali üzenetet itt találod.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Mihály arkangyal arra kér, hogy most add át neki az összes kételyedet és az összes félelmedet. Hetek óta egyre közelebb kerülsz a céljaidhoz, és ahogy csökken a távolság, úgy nőnek benned a kételyek. Nincs szükséged ezekre a kételyekre, és Mihály arkangyal szerencsére készségesen meg is szabadít tőlük. Engedd meg ennek a nagy hatalmú angyalnak, hogy megtisztítson minden félelemalapú energiától.A napi angyali üzenetet itt találod.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Pontosan érzed, hogy mit kell tenned, és tudod, hogy mire van szükséged ahhoz, hogy visszanyerd a jókedvedet, a lendületedet és az egészségedet. Uriel arkangyal arra kér, hogy hallgass a belső tudásodra, és kövesd a belső bölcsességedet. Ezen a bölcsességen most Uriel arkangyal szól hozzád, és megmutatja neked, hogy hogyan gyógyíthatod meg magad és az életedet. Ne félj a változástól, mert az segítő erejű lesz.A napi angyali üzenetet itt találod.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Jophiel arkangyal hatalmas szárnyaival betakargat, és nyugodt, pozitív gondolatokkal tölt fel téged egész héten. Ő felelős a pozitív gondolatokért, ezért bátran kérhetsz tőle segítséget a gondolatnagytakarításban, abban, hogy a negatív gondolataidat fülön csípd, és kicseréld őket szeretetteli, nyugodt és békés gondolatokra. Jophiel arkangyal a művészi kreativitást is megnöveli benned, most érdemes alkotótevékenységet végezned.A napi angyali üzenetet itt találod.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
Rafael arkangyal az egészséges életmódváltásra ösztönöz ezekben a napokban. A gyógyító angyal segít neked abban, hogy meggyógyíts egy régóta létező egészségügyi problémádat és abban is, hogy könnyedén megváltoztass egy egészségtelen szokást. Most érdemes az étrendedet megváltoztatni, és egy kicsit több mozgásra is könnyebben rászokhatsz Rafael arkangyal segítségével.A napi angyali üzenetet itt találod.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Raguel arkangyal segít neked abban, hogy túltekinthess a látszaton, és megláthasd, hogy minden úgy jó, ahogy van. Ha kéred, Raguel arkangyal segít neked abban, hogy elfogadd az isteni vezettetést, és felismerd az életedben azt a pozitív áramlást, ami a boldogság felé vezet. Ha felismered az eseményekben ezt a sodrást, akkor könnyebben haladhatsz az élet áramával, amely végül a tökéletes boldogság állapotába vezet el téged.A napi angyali üzenetet itt találod.

Legnépszerűbb cikkek