Heti angyalhoroszkóp 2017. július 20. – 27.

Kedves Kos!

A héten néha úgy érezheted, hogy az életed kényes egyensúlya megbomlott és kibillent a helyéről. Az egyensúly és a harmónia helyreállításában Raguel arkangyal lesz a segítségedre, aki most szeretetteli energiákkal vesz körül téged. Raguel arkangyal talán arra ösztönöz ezekben a napokban, hogy mások gondjainak megsegítésével foglalkozz. Az önzetlen segítség varázslatos módon a te lelki békédet is helyreállítja majd.

Kedves Bika!

Metatron arkangyal a háttérből segít neked. Olyan finom, szeretetteli energiával támogat, hogy talán észre sem veszed a vezettetését, amivel a megfelelő irányba terelget. Metatron arkangyal teljes mértékig tisztában van a testi-lelki érzékenységeddel, és arra szeretne rávenni, hogy ezúttal te is vedd ezeket figyelembe. Most kerüld az allergiát kiváltó anyagokat és az irritáló, haragos, támadó energiákat is.

Kedves Ikrek!

Gábriel arkangyal segít neked feje tetejére állítani a világot, és egy teljesen új nézőpontból figyelni az életedet. Ő megmutatja neked mindazt az ellentmondást, ami a kommunikációdban, és a külvilágra adott reakcióidban húzódik meg. Ha pedig felismerted ezeket, akkor Gábriel arkangyal azt is megmutatja, hogy hogyan lehetne egyértelműbb és hatékonyabb a kommunikációd. Ne felejtsd el, az idegen nyelveken való megszólalásban is Gábriel arkangyal segít.

Kedves Rák!

Törődj többet az egészségeddel, az egészséges életmóddal! Rafael arkangyallal érdemes együtt dolgoznod azért, hogy a testedet erősebbé, ellenállóbbá és egészségesebbé tehesd. A gyógyítás angyala segít neked abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb diétát és a legmegfelelőbb mozgást. Ezen a héten újrakezdheted a sportolást és csökkentheted az egészségtelen élelmiszerek mennyiségét az étrendedben.

Kedves Oroszlán!

Ariel arkangyal azért érkezik melléd, hogy megmutassa neked, eljött végre a szárnyalás ideje. Eddig csak tervezgettél, de Ariel arkangyal segít valóra váltani a terveidet, segít új horizontok felé szárnyalni, és segít megismerned a lehetőségeidet. Ez a csodálatos energiájú angyal segít neked abban, hogy elérd mindazt a héten, amiről álmodsz, de ehhez neked is meg kell tenned a saját lépéseidet.

Kedves Szűz!

Eleged van a harcokból, és békére, harmóniára nyugalomra vágysz a héten. Ebben Sandalphon arkangyal lesz a segítségedre. Ő a zene angyala, ezért ne lepődj meg, ha most klasszikus zenékre, nyugalmas dallamokra vagy relaxációs hangokra vágysz a leginkább. Sandalphon arkangyal segít megteremtened a belső békédet ezen a héten, neked pedig csak annyi lesz a dolgod, hogy ezt a nyugalmat átadd másoknak is.

Kedves Mérleg!

Mihály arkangyal nemcsak a bátorságért felelős arkangyal, de ő az is, aki segít rendszerezni a körülötted lévő zavaros helyzeteket, átláthatatlan energiákat. Bátran kérd meg Mihály arkangyalt a héten arra, hogy teremtsen rendet az életedben, és mutassa meg azokat a szilárd mérföldköveket, amelyek segítenek eligazodnod a sorsodban, és megtalálnod a legjobb lehetőségeket.

Kedves Skorpió!

A héten Jophiel arkangyal kis segédjének érezheted magadat. Jophiel arkangyal felel az univerzumban a pozitív rezgésekért, a boldogságért, a felemelő energiákért. Te pedig a saját baráti körödben vállaltad magadra ugyanezt a felelősséget egy hétre. Kérd meg Jophiel arkangyalt, hogy segítsen mindenkit felvidítani a környezetedben, és sokkal nagyobb sikerrel jársz majd, mintha angyali támogatás nélkül próbálkoznál.

Kedves Nyilas!

Hániel arkangyal megnyitja a z intuitív kommunikációs csatornáidat a héten, ettől pedig olyan plusz információk birtokába juthatsz, amelyek megszerzése máskor hetekig, hónapokig eltartott volna. Nyugodtan hallgass a megérzéseidre, és fogadd el a fejedben felbukkanó ösztönös tudást. Ezeket azért kapod, hogy jobban dönthess, és hogy lerövidíthesd az ügymenetet bizonyos fontos kérdésekben.

Kedves Bak!

Egy nehéz életszakasz végén jársz, és ezt már te is felismerted. A legfőbb kérdésed az a héten, hogy hogyan engedhetnéd el a nehézségeket, hogyan mondhatnál búcsút a negatív eseményeknek. Mint minden búcsúzásban ebben is Azrael arkangyal lesz a segítségedre. Ő segít lezárni a nehéz helyzeteket, és segít örökre elbúcsúzni a rossztól. Nyugodtan add át Azrael arkangyalnak mindazt, amire már nincs szükséged.

Kedves Vízöntő!

Nyitott elmére és gyors észjárásra lesz szükséged a héten, ezekben pedig Zadkiel arkangyal lesz a segítségedre. Ő a memória angyala, aki mindenféle elmeműködéssel kapcsolatos ügyben a segítségedre lehet. Kérd meg Zadkiel arkangyalt, hogy segítsen nyitottá és befogadóvá tenni az elmédet, hogy könnyedén megértsd vagy megjegyezd az új dolgokat, és szórakoztató módon bővíthesd az ismereteidet.

Kedves Halak!

Chamuel arkangyal tudja, hogy milyen fontos számodra megtalálni a lélektársadat, azt az embert, akivel boldogan és minden fölösleges feszültségtől mentesen élhetsz. Ha csak keresed a párodat, most kérd meg Chamuel arkangyalt, hogy segítsen megtalálnod őt. Ha együtt élsz valakivel, akkor Chamuel arkangyal a béke angyalaként biztosítja a kapcsolatotok harmóniáját és békéjét.

Legnépszerűbb cikkek