2017. Október 09.

Heti angyalhoroszkóp - 2017. Október 09.

Kos

( 03.21 - 04.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Kos
Ha úgy érzed, egyetlen imád, vagy kérésed sem talált meghallgatásra, fordulj Sandalphon arkangyalhoz. Ő az, aki az imáinkat Istenhez továbbítja. Ő gondoskodik arról is, hogy a válaszok, a kéréseinkre kapott inspirációk és változások megérkezzenek hozzánk. Ha nem kapod meg a kért változásokat, Sandaphon arkangyal megmutatja neked, hogy hogyan veheted át ezeket.A napi angyali üzenetet itt találod.

Bika

( 04.20 - 05.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bika
Itt az ideje a pihenésnek, a lassításnak és a befelé figyelésnek! Raziel arkangyal segít neked abban, hogy befelé figyelhess, hogy önmagadra figyelhess, és hogy visszanyerhesd a belső erődet. Erre a mély belső nyugalomra szükséged lehet a héten, épp ezért érdemes időt szánni arra, hogy megérkezhess ebbe a belső békébe, amely az angyalok és arkangyalok támogató jelenlétéből fakad.A napi angyali üzenetet itt találod.

Ikrek

( 05.21 - 06.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Ikrek
A kiégés ellen legjobb segítő Haniel arkangyal. Ő az, aki fel tudja szítani benned a lelked lángolását, azt a szenvedélyt, amely aztán segít mindent a legjobban tenned, és mindenben megtalálnod az ihletett pillanatokat. Haniel arkangyal segít neked abban, hogy ott is a szenvedély és a tehetség szikrája vezessen, ahol csak unalmat és fásultságot találtál eddig.A napi angyali üzenetet itt találod.

Rák

( 06.22 - 07.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Rák
Könnyedén elérheted céljaidat a héten, hiszen hatalmas égi támogatók állnak melletted. Sandalphon arkangyal az Ég egyik szeretetteli küldötte, aki gyakran adja át nekünk a jutalmat, és gyakran segít bennünket a győzelemhez olyan ügyekben, amelyek korábban elvesztettnek tűntek. Ezen a héten megtapasztalhatod, hogy Sandalphon arkangyal segítségével minden ügyed jóra fordulhat.A napi angyali üzenetet itt találod.

Oroszlán

( 07.23 - 08.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Oroszlán
A természet megnyugtató energiáira lesz szükséged ezen a héten. Most érdemes minél több időt a szabadban töltened, mert csak ott tudsz megszabadulni a stressztől és a zaklatottság érzésétől. Kérd meg Jophiel arkangyalt, hogy pucoljon ki belőled minden feszültséget, minden zaklatottságot, és minden sietséget. Ezután vegyél néhány mély lélegzetet, hogy Jophiel arkangyal szeretetre és nyugalomra cserélhesse a feszültségedet.A napi angyali üzenetet itt találod.

Szűz

( 08.23 - 09.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Szűz
Eljött az idő, és ezt te is érzed. Ha szükséged van még egy utolsó lökésre, mielőtt megtennéd az első lépést egy fontos ügyben, kérd Ariel arkangyal segítségét. Ő a megvalósítás mestere, aki segít neked megvalósítani mindazt, ami talán annyira jó, hogy félsz is egy kicsit tőle. Ariel arkangyal a héten megtanít arra, hogy hogyan fogadhatod el mindazt a jót, amiért már régen megdolgoztál!A napi angyali üzenetet itt találod.

Mérleg

( 09.23 - 10.22 ) - Heti angyalhoroszkóp
Mérleg
Ha szeretnél kibékíteni ellenérdekelt feleket, vagy ha neked kellene valakivel javítanod a kapcsolatodat, fordulj Raguel arkangyalhoz, a harmónia és a harmonikus kapcsolatok felelőséhez. Raguel arkangyal gondoskodik arról, hogy minden vitát szeretetre cserélhessetek, a haragos szavakból pedig a nagyrabecsülés és a szeretet szózata lehessen. Engedd meg Raguel arkangyalnak, hogy harmonikussá tegye a kapcsolataidat!A napi angyali üzenetet itt találod.

Skorpió

( 10.23 - 11.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Skorpió
Ezen a héten arra lesz szükséged, hogy a figyelmedet kristálytisztán összpontosítsd. Mihály arkangyal segít neked megszilárdítani a figyelmedet és segít neked abban, hogy egy pillanatra se vedd le szemeidet a célodról. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy kristálytiszta jelekkel vezessen el a vágyott célodig, és távolítson el minden akadályt, amelyek meggátolják, hogy megvalósíthasd vágyaidat.A napi angyali üzenetet itt találod.

Nyilas

( 11.22 - 12.21 ) - Heti angyalhoroszkóp
Nyilas
Figyelj oda a testedre, mert ez a legérzékenyebb műszer, amit az Égtől kaptál. Raguel arkangyal most megtisztítja az érzékeidet, így sokkal könnyebben érzékelheted a körülötted kavargó energiákat, vágyakat és szándékokat. Ez a kifinomult érzékelés azt is jelenti, hogy pontosan tudod, ki mit szeretne a környezetedben, és azt is, hogy hogyan segíthetnél nekik. Ha rajtuk segítesz, magadon is segítesz.A napi angyali üzenetet itt találod.

Bak

( 12.22 - 01.19 ) - Heti angyalhoroszkóp
Bak
Van néhány megoldatlan ügy és kapcsolat az életedben. Jeremiel arkangyal segít rendbe tenni ezeket, és segít megoldani a megoldhatatlannak hitt feladatokat. Jeremiel arkangyal gyakran segít azzal, hogy megmutatja az életünk magasabb rendű összefüggéseit azzal, hogy segít rátekintenünk az eddigi életeseményeinkre. Jeremiel arkangyal most neked is segít felismerni az összefüggéseket a tetteid és az események között.A napi angyali üzenetet itt találod.

Vízöntő

( 01.20 - 02.18 ) - Heti angyalhoroszkóp
Vízöntő
Kissé változékony a hangulatod a héten. Talán nem érzed éppen a legjobban magadat lelkileg, vagy fizikailag, épp ezért érdemes az angyalokhoz segítségért fordulnod. Haniel arkangyal egyike a gyógyító erejű arkangyaloknak. Ő az, aki a hangulatingadozásokat, a női problémákat és a lelki bajokat is képes orvosolni gyógyító szeretetével. Bármelyik életterületeden is van szükséged javulásra, fordulj bátran Haniel arkangyalhoz!A napi angyali üzenetet itt találod.

Halak

( 02.19 - 03.20 ) - Heti angyalhoroszkóp
Halak
Szeretnél megszabadulni a benned bujkáló feszültségtől? Akkor írj! Gabriel arkangyal azért érkezik melléd a héten, hogy segítsen kiírnod magadból minden stresszt, minden rossz érzést és minden félelmet. Bármilyen negatív érzelmek is munkálkodnak benned, vesd őket papírra! Az ilyen módon megfogalmazott toxikus érzelmek nem energiát kapnak, hanem bezáródnak. Gabriel arkangyal segít abban, hogy az írás gyógyító erejű tevékenység legyen a számodra.A napi angyali üzenetet itt találod.

Legnépszerűbb cikkek