Heti angyalhoroszkóp 2017. augusztus 17. – 24.

Kedves Kos!

Gábriel arkangyal segít neked a családodról való gondoskodásban ezen a héten. Ne értsd félre, ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy enélkül a segítség nélkül rosszul csinálnád. Hidd el, remek anya (vagy apa) vagy, és nagyszerű munkát végzel a családod boldogsága érdekében. Mégis, néha jól jön az angyalok szeretetteli támogatása, és segítése, ezért bátran kérj családi ügyekben segítséget Gábriel arkangyaltól!

Kedves Bika!

Rafael arkangyal meggyógyítja a kapcsolatodban lévő összes haragot, sérelmet és félreértést. Olyan ő, mint egy szeretetteli gyógyító barát, akinek a puszta jelenléte jó hatással van rád és a szerelmedre. Érdemes most megkérned Rafael arkangyalt, hogy gyógyítson, szeressen és támogasson mindkettőtöket annak érdekében, hogy úgy alakulhasson a kettőtök közötti viszony, ahogy mindkettőtöknek a legjobb.

Kedves Ikrek!

Lehet, hogy úgy érzed, sérelmek értek téged mostanában. Talán itt az ideje annak, hogy túllépj ezeken, és hogy elengedd az összes negatív érzelmedet, az összes fájdalmadat. Jophiel arkangyal lesz a segítségedre a következő napokban abban, hogy a szeretetet tudd választani a sérelmek helyett. Jophiel arkangyal szívesen kitisztítja azokat a félelmeket az életedből, amelyek megakadályozzák, hogy felismerd: szeretet vesz körül.

Kedves Rák!

Minden erődet szeretnéd összpontosítani, és mindent szeretnél beleadni valamibe. Talán egy új projekt kezdődött mostanában az életedben, talán azt sem túlzás állítani, hogy új értelmet nyert az életed az elmúlt időszakban. Ha több erőre van szükséged a megfelelő döntésekhez, vagy a megfelelő cselekedetekhez, kérd meg Ariel arkangyalt, hogy töltsön fel és energetizáljon  ragyogó angyalfényével.

Kedves Oroszlán!

Zadkiel arkangyal a megértésben és az elfogadásban segít neked a héten. Életminőséged, és minden ügyed nagyfokú javulást mutat, ha együttérzést tanúsítasz bennük. Különösen fontos ez a nehéz munkahelyi helyzetekben, a családi vitákban, és minden olyan helyzetben, amikor azt érzed, hogy támadó, agresszív kommunikáció áldozata vagy. Kérd meg Zadkiel arkangyalt, hogy minden ilyen helyzetet mosson át, tisztítson meg ragyogó indigókék angyalfénnyel.

Kedves Szűz!

Metatron arkangyal a segítségedre siet minden gyermekekkel kapcsolatos kérdésben. Lehet, hogy úgy érzed, ezen a héten tanácstalan vagy gyermeknevelési kérdésekben. különösen igaz ez azokra a Szüzekre, akiknek kamasz gyerekük vagy unokájuk van. Kérd meg Metatron arkangyalt, hogy a körülötted élő gyerekeket vegye körbe zöld és lila gyógyító, támogató fényével. Ez megnyugtatja a gyerekeket, és segíti őket a hatékony kommunikációban is.

Kedves Mérleg!

Olyan egyszerűnek érezhetsz mindent ezen a héten: mintha mindenben erős égi vezettetés mutatná az utat, és neked semmi más dolgod sem lenne, mint a belső hangodra és az ösztöneidre hallgatnod. Uriel arkangyal melletted áll, és segít neked, hogy ne téveszthesd el a helyes lépéseket. Most nyugodtan megkérheted Uriel arkangyalt, hogy égi lámpásával világítsa előtted az utat!

Kedves Skorpió!

Bárkivel is akarsz javítani a kapcsolatodon, bárkivel is szeretnél jobb viszonyba, közelebbi barátságba kerülni, Raguel arkangyallal tudod megbeszélni ezt. Raguel arkangyal az angyalok párterapeutája, ő az, aki minden kapcsolatot tökéletesnek, nyugodtnak, szeretettelinek és harmonikusnak lát. Ha szeretnél javítani egy kapcsolatodon, kérj vezettetést Raguel arkangyaltól.

Kedves Nyilas!

Úgy tűnik, van némi összpontosítási problémád a héten. Mintha most nem is lenne olyan egyszerű tisztán a jelen pillanatra és tisztán a céljaidra fókuszálni. Mindegy, mi zavar meg az összpontosításodban, Mihály arkangyal szívesen segít neked a koncentrációdban. Kérd meg Mihály arkangyalt, hogy távolítson el mindent, ami zavarja a figyelmedet!

Kedves Bak!

Pontot tehetsz egy nehéz helyzet végére ezen a héten. Ebben a lezárásban és a szeretetteli továbblépésben (vagy éppen az újrakezdésben) Azrael arkangyal segít neked. Az ő egyik specialitása az, hogy a nehéz életszakaszok és a nagy váltások, az újrakezdések között szeretettel, és biztos kézzel vezet át bennünket. Ha félsz attól a szakasztól, amely most kezdődik, Azrael arkangyal megérti a félelmedet (akkor is, ha az ésszel nem magyarázható) és segít megnyugodnod, magabiztossá válnod.

Kedves Vízöntő!

Chamuel arkangyal pontosan tudja, hogy milyen nagy szükséged van egy olyan karrierre, amely összhangban van az életcéloddal. Bármi is most a munkád, és bármilyen munkáról is álmodsz, kérd meg Chamuel arkangyalt, hogy hozza összhangba az álmaidat és a valóságodat. Chamuel arkangyal olyan irányba kezdi el alakítani az életedet a héten, hogy észrevedd: álmaid valójában útjelzők, amelyek életcélod felé terelgetnek, és amelyek segítenek megtalálni a számodra legmegfelelőbb munkahelyet és karriert.

Kedves Halak!

Hániel arkangyal arra kér, hogy számolj az érzékenységeddel. Ez nem azt jelenti, hogy páncélokat és pajzsokat kell maga köré emelned! Az érzékenységed valójában téged szolgál, ha észben tartod, hogy ez egy természetes és áldott képességed. Ha számolsz az érzékenységeddel, akkor nem tud majd bárki megbántani, ugyanakkor pontosan úgy fogod érzékelni mindenki szándékait és energiáit, mint eddig.

Legnépszerűbb cikkek