Heti angyalhoroszkóp 2017. június 22. – 29.

Kedves Kos!

Úgy érezheted, hogy a júniusi napokban minden kapcsolatodat fel kell frissítened, és minden emberi viszonyodba békét és harmóniát kellene csempészned. Ebben a folyamatban egy nagyszerű segítőd is lesz: Raguel arkangyal. Ő az, akit a harmónia angyalaként is ismernek, hiszen jelenléte, tanácsai és gyógyító energiája minden emberi kapcsolatot harmonizál, és mindannyiunknak segít felismernünk: mindenkivel lehet békés a viszonyunk.

Kedves Bika!

Gábriel arkangyal az egyenes kommunikáció híve, ugyanúgy, mint te. Most különösen jól megértitek egymást, hiszen ezen a héten sokaknak meg akarod mondani a magadét. Gábriel arkangyal segít abban, hogy senkit se bánts meg az őszinte szavaiddal. A hallgatóság szívét megacélozza, a te szavaid élét pedig szeretettel tompítja. Megéri vele együtt kommunikálnod egész héten.

Kedves Ikrek!

Minden erődet szeretnéd összpontosítani, és mindent szeretnél beleadni valamibe. Talán egy új projekt kezdődött mostanában az életedben, talán azt sem túlzás állítani, hogy új értelmet nyert az életed az elmúlt időszakban. Ha több erőre van szükséged a megfelelő döntésekhez vagy a megfelelő cselekedetekhez, kérd meg Ariel arkangyalt, hogy töltsön fel és energetizáljon  ragyogó angyalfényével.

Kedves Rák!

Hániel arkangyal megmutatja, hogy nem kell félned a saját képességeidtől. Talán úgy érzed, hogy a megérzéseid félelmetesek, a belső hangod pedig valami olyasmi, amire nem szabad hallgatni, mert csak rossz útra vihet. Pedig ez nem igaz. Sőt! Pont ennek az ellenkezője az igazság: ha megkéred Hániel arkangyalt, hogy nyissa meg az intuíciódat, olyan tanácsokat és támogatást kaphatsz a belső hangodtól, amelyek pótolhatatlanok.

Kedves Oroszlán!

Raziel arkangyal megmutatja neked, hogy mi mindent csinálhatnál bölcsebben az életedben. Bölcsebben, mint a múlt héten, okosabban, mint a múlt hónapban, jobban, mint a múlt évben. Raziel arkangyal segít neked felismerni azokat a helyzeteket, amelyeken változtatnod kell, és segít meglátnod azt is, hogy merre lehetne továbblépned ezekből a szituációkból.

Kedves Szűz!

Zadkiel arkangyal segít meghallanod az angyalok hangját. Talán nem is tudtad, hogy az angyalok szívesen szólnak hozzád a valódi hallásodon keresztül. Ehhez különféle eszközöket vesznek igénybe: megszólalhatnak a tévéműsoron keresztül, egy rádióban játszott zenében is lehet üzenet, vagy egy ismerősöd hangját is felhasználhatják. Lehet, hogy az, aki az üzenetet átadja, nem is tudja, hogy ő az angyalok közvetítője.

Kedves Mérleg!

Uriel arkangyal segít abban, hogy felismerd az eredendő belső tudásodat, és abban, hogy végre meglásd magadban azt a nagyszerű, szeretetteli lelket, aki valójában vagy. Az angyalok segítenek abban, hogy az egész heted a szeretetről és a békéről szólhasson. Lehet, hogy most ezek a fogalmak távolinak, nyálasnak vagy unalmasnak tűnnek, mégis érdemes az angyalok segítségét kérned!

Kedves Skorpió!

Szeretnéd megtapasztalni a biztonság és a boldogság érzését a héten. Ebben Sandalphon arkangyal lesz a segítségedre. Ő az az arkangyal, aki a szeretetalapú összeköttetéseket képes erősíteni, és aki képes arra, hogy minden sérelmet, minden fájdalmat vagy agressziót meggyógyítson a szeretetalapú kapcsolatokkal. Most megkérheted Sandalphon arkangyalt, hogy mutassa meg neked, mekkora erő rejlik az egységben.

Kedves Nyilas!

Talán nincs is ahhoz fogható békesség, mint amikor Chamuel arkangyal megmutatja neked a helyes utat, a jó döntést, a következő lépést. Ez a békesség a tudás magabiztos békéje. Annak a határozottságnak a békéje, amely megbízik magában, és ezért pontosan tudja, hogy minden a lehető legjobban alakul majd. A héten nyugodtan kérheted Chamuel arkangyaltól ezt a határozott békét.

Kedves Bak!

Mihály arkangyal segít neked felismerned, hogy mi a dolgod itt a fizikai világban, és segít megértened azt is, hogy valójában egy szeretetteli, csodálatos, gyógyító erejű lélek vagy. Hidd el, Mihály arkangyal egész héten azon dolgozik, hogy felismerd végre: lelked vágyainak megvalósítása az egyetlen út, amely valódi boldogsághoz és valódi megelégedettséghez vezet el téged.

Kedves Vízöntő!

Rafael arkangyal szívesen átveszi a összes betegségedet és az összes félelmedet, amelyek a testeddel és a tested jólétével kapcsolatosak. Rafael arkangyal arra kér, hogy a következő napokban figyelj egy kicsit a testedre, és nézd meg, mi az, amit szeretnél meggyógyítani magadban. Adj át minden betegséget Rafael arkangyalnak, hogy ő ezeket gyógyulásra és jólétre cserélhesse!

Kedves Halak!

Azrael arkangyal segít neked feldolgoznod minden érzelmileg nehéz helyzetet, és segít abban, hogy megértsd: a fájdalmakat nem dédelgetni kell, és a lelki sebek sem arra valók, hogy újra és újra feltépd őket. Azrael arkangyal ezt a hetet arra használja fel, hogy begyógyítsa lelkeden lévő sérüléseket, és óvatosan, észrevétlenül elcsenje tőled a sérelmeidet. Nyugodtan engedd el a haragot a következő napokban!

Legnépszerűbb cikkek