Heti angyalhoroszkóp 2017. március 23. – 30.

Kedves Kos!

Uriel arkangyal aranyszínű fénysugárral világítja meg az elmédet. Olyan ez, mint egy csodálatos zseblámpa, amelynek fényénél minden gondolat életre kel és kreatívvá válik. Uriel arkangyal kreativitást fokozó jelenlétét egész héten érezheted, hiszen most olyan ügyeket sikerül megoldanod, amelyeket néhány hete vagy néhány napja még megoldhatatlannak hittél.

Kedves Bika!

Ha túl sokan fordulnak hozzád tanácsért könnyen érezheted úgy, hogy kifogyott a raktár, és nem találsz már több útmutatást a készleten, amit másoknak átadhatnál. Azrael arkangyal a tanácsadók védnöke, aki minden helyzetben tudja, hogy mit kell mondania egy jó segítőnek. Egyszerűen csak kérj inspirációt és támogatást tőle. Kérd, hogy segítsen megtalálni az empátia és együttérzés legmegfelelőbb szavait, amelyek gyógyító erővel hatnak másokra.

Kedves Ikrek!

Békére vágysz, ezért érdemes ezen a héten Chamuel arkangyallal együtt dolgoznod. Ő a béke angyalaként pontosan tudja, hogy mi az, ami elvezet téged a belső nyugalom és harmónia állapotába. Kérd meg Chamuel arkangyalt, hogy keresse meg azt az utat, amely egyenesen a lelki békéd megteremtéséhez vezet el. Ha pedig megtalált ezt a végtelen harmóniát, abból adhatsz másoknak is.

Kedves Rák!

Az egészséged, a fizikai tested kerül a heted középpontjába. Rafael arkangyal segít neked abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb étrendet, mozgásformát és életmódot. Kérd meg Rafael arkangyalt, hogy szüntesse meg az egészségtelen vagy hizlaló ételek utáni sóvárgásodat, a káros szenvedélyedet és a lustaságodat, amely megakadályoz a sportolásban!

Kedves Oroszlán!

Szeretnél megszabadulni a benned bujkáló feszültségtől? Akkor írj! Gabriel arkangyal azért érkezik melléd a héten, hogy segítsen kiírnod magadból minden stresszt, minden rossz érzést és minden félelmet. Bármilyen negatív érzelmek is munkálkodnak benned, vesd őket papírra! Az ilyen módon megfogalmazott toxikus érzelmek nem energiát kapnak, hanem bezáródnak. Gabriel arkangyal segít abban, hogy az írás gyógyító erejű tevékenység legyen a számodra.

Kedves Szűz!

A héten szeretnél belevágni jó néhány új feladatba. Ezek talán annyira újak, hogy meg is rettensz tőlük. Ariel arkangyal segít abban, hogy úrrá lehess a félelmeiden, és a lehető legbátrabban vághass bele a feladataidba.  Ne felejtsd el, ha Ariel arkangyal kreatív teremtőereje veled van, akkor senki és semmi sem állhat az utadba. Ariel arkangyal pontosan megmutatja neked, hogy mit és hogyan kell tenned.

Kedves Mérleg!

Egy egyszerű váltásra van szükséged ahhoz, hogy jobb, könnyedebb, boldogabb legyen a heted. Nincs szükséged másra, mint megtenni egy gondolati váltást: elengedni a sérelmeket, elengedni a múlt negatív eseményeire való koncentrálást, és hagyni, hogy a figyelmed a jelenre összpontosuljon. Ebben a váltásban Jeremiel arkangyal lesz a segítőd, aki megmutatja, hogyan tudod a múltat meggyógyítani a szeretet és a megbocsátás erejével.

Kedves Skorpió!

Mihály arkangyal segít kipucolni az aurádból, a lakásodból és az életedből is minden alacsony rezgésű energiát és toxikus érzelmet. Ha úgy érzed, hogy túl sok negativitás vesz körül, bátran fordulj Mihály arkangyalhoz segítségül. Ő megvédelmez minden káros hatástól, és segít pozitív energiával és hittel feltölteni az életedet és a hétköznapjaidat.

Kedves Nyilas!

Figyelj oda a megérzéseidre, mert azok most pontosnak és hasznosnak bizonyulnak. Ha nem vagy profi intuícióolvasó, akkor kérd Raguel arkangyal segítségét. Ő többek között abban tud segíteni neked, hogy egyre erősebbé teszi a megérzéseidet, egyre tisztábbá teszi az intuícióidat, így te könnyebben hallod majd meg a belső hangodat. Ne felejtsd el, a héten jobban jársz, ha a szívedre és Raguel arkangyalra hallgatsz, mintha a saját fejed után mennél.

Kedves Bak!

Ebben az időszakban igazán nagy segítség lesz a számodra Raziel arkangyal. Ő, minden spirituális titok tudójaként azt is tudja, hogy számodra melyik önismereti, spirituális út a legjobb választás. A héten kérj inspirációt Raziel arkangyaltól arra, hogy pontosan felismerd a saját utadat, és a jó irányokat az életedben. Ezután pedig hagyd, hogy az angyali inspirációk vezessenek.

Kedves Vízöntő!

Ha úgy érzed, egyetlen imád, vagy kérésed sem talált meghallgatásra, fordulj Sandalphon arkangyalhoz. Ő az, aki az imáinkat Istenhez továbbítja. Ő gondoskodik arról is, hogy a válaszok, a kéréseinkre kapott inspirációk és változások megérkezzenek hozzánk. Ha nem kapod meg a kért változásokat, Sandaphon arkangyal megmutatja neked, hogy hogyan veheted át ezeket.

Kedves Halak!

Metatron arkangyal segít abban, hogy jobb szülő legyél. Ő egyszerre szuper dadus, csodálatos óvó bácsi és szeretetteli tanító. Mindig tudja, hogyan kell a gyerekek figyelmét lekötni, és meg is mutatja ezt neked. Elég kérned Metatron arkangyal segítségét a gyereknevelésben, és hagyni, hogy az angyali inspirációk megváltoztassák a szokásaidat. Ne felejtsd el reggelente megkérni Metatron arkangyalt, hogy vigyázzon a gyerekeidre!

Legnépszerűbb cikkek