2017. 04. 28. Valéria

Heti angyalhoroszkóp 2017. április 27. – május 04.

Kedves Kos!

A természet megnyugtató energiáira lesz szükséged ezen a héten. Most érdemes minél több időt a szabadban töltened, mert csak ott tudsz megszabadulni a stressztől és a zaklatottság érzésétől. Kérd meg Jophiel arkangyalt, hogy pucoljon ki belőled minden feszültséget, minden zaklatottságot, és minden sietséget. Ezután vegyél néhány mély lélegzetet, hogy Jophiel arkangyal szeretetre és nyugalomra cserélhesse a feszültségedet.

Kedves Bika!

Metatron arkangyal segít neked abban, hogy követhesd az álmaidat. Ő az az angyal, aki végtelen lehetőségeket tud biztosítani a számodra, és arra is képes, hogy energiával töltsön fel. Érdemes Metatron arkangyalhoz fordulnod, ha úgy érzed, hogy valaki összetörte az álmaidat, vagy ha a környezeted nem értékeli a fantáziádat. Hidd el, az angyalbirodalom minden lakója segíti álmaid megvalósulását!

Kedves Ikrek!

Néha úgy érzed, hogy teljesen ki vagy szolgáltatva a Sors szeszélyének. Mintha az életutad egy tőled teljesen független eseménysor lenne. Amikor előjön benned ez a megmagyarázhatatlan érzés, fordulj bizalommal Mihály arkangyalhoz. Ő képes arra, hogy stabilizálja az életutadat és megvédjen minden negatív hatástól, vagy negatív sorsfordulattól. Mihály arkangyal pontosan tudja, mire van szükséged, fordulj hozzá bizalommal!

Kedves Rák!

Haniel arkangyal megnyitja az intuitív érzékenységedet, a spirituális érzékelő csatornáidat. Ne lepődj meg, ha ezekben a napokban erősebbek a megérzéseid, mint máskor, és azon sem kell fennakadnod, ha mindig előre ki tudod találni mások gondolatait. Ne felejtsd el, az erős megérzésekkel azért támogat Haniel arkangyal, hogy elérhess valamit, ami ezek nélkül nem menne. Érdemes lesz most a belső hangodra hallgatnod, és követned azt!

Kedves Oroszlán!

Rafael arkangyal gyógyító segítsége rengeteget jelent neked a héten. Rafael arkangyal az az angyal, aki minden fizikai betegséget meg tud gyógyítani. Ha most betegebbnek érzed magad, vagy egyszerűen csak meg akarod előzni megbetegedéseket, minden nap megkérheted Rafael arkangyalt, hogy töltsön fel smaragdzöld gyógyító fényével. Ez a fény segít abban, hogy a tested fiatalos, erős és egészséges maradjon.

Kedves Szűz!

A héten szeretnél belevágni jó néhány új feladatba. Ezek talán annyira újak, hogy meg is rettensz tőlük. Ariel arkangyal segít abban, hogy úrrá lehess a félelmeiden, és a lehető legbátrabban vághass bele a feladataidba.  Ne felejtsd el, ha Ariel arkangyal kreatív teremtőereje veled van, akkor senki és semmi sem állhat az utadba. Ariel arkangyal pontosan megmutatja neked, hogy mit és hogyan kell tenned.

Kedves Mérleg!

Minden, ami ezekben a napokban történik veled, közelebb visz az életcélodhoz. Chamuel arkangyal arra kér, hogy vedd észre: minden változás, amit te az utadról való lekanyarodásnak élsz meg, valójában az utad része. Ha úgy érzed, szeretnél egy jobb munkát találni, vagy szeretnéd megtalálni és felismerni az életcélodat, kérd meg Chamuel arkangyalt, hogy segítsen neked megtalálni mindazt, amire szükséged van!

Kedves Skorpió!

Uriel arkangyal a héten gondolatokkal, ötletekkel, sugallatokkal terelget a lehető legjobb irányba. Most ne lepődj meg azon, ha furcsa gondolataid lesznek. Ahelyett, hogy ezeket el akarnád nyomni, inkább öleld magadhoz őket! Engedd, hogy megszülessenek benned, és engedd meg magadnak azt a luxust, hogy most valamit egészen furcsán csinálj. Hidd el, ennek a szokatlan megoldásnak csak haszna lesz a számodra.

Kedves Nyilas!

Egy egyszerű váltásra van szükséged ahhoz, hogy jobb, könnyedebb, boldogabb legyen a heted. Nincs szükséged másra, mint megtenni egy gondolati váltást: elengedni a sérelmeket, elengedni a múlt negatív eseményeire való koncentrálást, és hagyni, hogy a figyelmed a jelenre összpontosuljon. Ebben a váltásban Jeremiel arkangyal lesz a segítőd, aki megmutatja, hogyan tudod a múltat meggyógyítani a szeretet és a megbocsátás erejével.

Kedves Bak!

Zadkiel arkangyal segít neked abban, hogy felismerd másokban önmagadat. Ha meglátod, hogy a környezetedet ugyanazok a reakciók mozgatják, mint téged, akkor sokkal együtt érzőbb és kedvesebb leszel. Ez a kedves segítőkészség pedig támogat abban, hogy elérd a célodat olyasvalakinél is, akivel máskor csak összetűzésekbe keverednél. Zadkiel arkangyal segítségével mindenkiben felismerheted a szeretetet.

Kedves Vízöntő!

Szeretnéd tudni, hogy hogyan érheted el a céljaidat, de senki sincs a közeledben, aki segíthetne megvalósítani ezeket? Ha úgy érzed hogy rajtad már csak a protekció segíthet, beszélj Raziel arkangyallal. Ő segíteni fog neked azzal, hogy a legkülönfélébb támogatásokat és „hátszeleket” teremti meg neked. Így az is elérhető közelségbe kerül, ami eddig végtelenül távolinak tűnt a számodra.

Kedves Halak!

Ha túl sokan fordulnak hozzád tanácsért könnyen érezheted úgy, hogy kifogyott a raktár, és nem találsz már több útmutatást a készleten, amit másoknak átadhatnál. Azrael arkangyal a tanácsadók védnöke, aki minden helyzetben tudja, hogy mit kell mondania egy jó segítőnek. Egyszerűen csak kérj inspirációt és támogatást tőle. Kérd, hogy segítsen megtalálni az empátia és együttérzés legmegfelelőbb szavait, amelyek gyógyító erővel hatnak másokra.

Legnépszerűbb cikkek