Aktuális

Kutyákat szolgálnak fel Budapesten?

Nagyon reméljük, hogy csak egy bizarr reklámkampányról van szó, de ha igen, gratulálunk: így kell médiahekket csinálni.

Kutyákat szolgálnak fel Budapesten?Először az Orpheus Állatmentő Egyesület felháborodott reagálása került elém, miszerint mélységesen elítélik és kannibalizmusnak tartják, ha valaki ma Magyarországon kutyákat vásárolna fel étkezési célra. A közleményükhöz csatolták az eredeti felhívást, amelyben a felvásárlók emberbaráti szándékukról biztosítják a gazdikat:

„Hogy a meglévő gasztronómiai igényeket ki tudjuk elégíteni, felhívással élünk kutyatenyésztők / állatmenhelyek / megunt kutyák tulajdonosai felé: felszaporodott állataikat utcára dobálás, altatás helyett magas kilónkénti áron ajánlják fel konyháink számára!”
Mi több, az árat is közlik:
„20 EURO / kg felvásárlási ár (kizárólag élő kutya esetén)! 5 közepes termetű kutya felett házhoz megyünk, és készpénzben fizetünk.”

A levél alján egy működő link is található, amely egy júniusban nyitó kínai étterem oldalára mutat, amely ugyan pontos címet nem, de kutyarecepteket megad – hátha valaki nem bírná az ünnepélyes megnyitóig. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top