Aktuális

A magyar álompár hideglelős sikere – videóval

Három év színházi szünet után, óriási sikerrel tért vissza Szinetár Dóra, partnereként pedig lenyűgöző alakítást nyújtott Bereczki Zoltán, akivel első alkalommal alakítottak házaspárt a színpadon.

Magyarország (egyik) kedvenc házaspárja egy thrillerrel lép színpadra – ráadásul először alakítanak férjet és feleséget. Hibátlan álompárként élnek a köztudatban, ám a borzongató musicalben sok sötét titokra derül fény. A 2010. március 18-án első alkalommal színre került, Rebecca című musical alkotóit és szereplőit hatalmas tapssal üdvözölte a közönség. Ugyanis a Budapesti Operettszínház és a Budapesti Tavaszi Fesztivál közös produkciója bemutatójára világhírű vendégek érkeztek. Budapestre látogatott a darab magyar származású, Gramy-díjas komponistája, Lévay Sylvester és a szövegíró, Michael Kunze, aki több világhírű musical librettóját jegyzi.

A magyar álompár borzongató sikere - videóval

Az előadás főszerepében Polyák Lilla Mrs. Danvers, a rideg házvezető karakterében énekelt csodálatosan, Szulák Andrea pedig amerikai „milliomosnőként” méltán vívta ki a közönség lelkesedését. Mészáros Árpád Zsolt ismét rosszfiú szerepben hódított.

A magyar álompár borzongató sikere - videóval

A produkció most indul el világhódító útjára, hiszen a musicalt a bécsi ősbemutató óta bemutatták Japánban és Helsinkiben is. Több nemzetközi ügynök és impresszárió látogatott el a budapesti előadásra. Valamint jelen volt a darab amerikai producere Ben Sprecher, ugyanis a Rebecca 2011 márciusában is színre kerül a londoni West Enden, Torontóban majd a New Yorki-i Broadway is bemutatja.

Részlet a musicalből, amely a Fonogram gálán hangzott el:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top