Aktuális

5 vicces egészségügyi kütyü

Télen szinte kikerülhetetlen a megfázás, a nátha, de a hagyományos és az új típusú influenza is megbetegedéssel fenyeget. Ezen a gondolatmeneten elindulva összegyűjtöttünk néhány frappáns és vicces egészségügyi kütyüt.

Bizonyára mindenki látott már a tömegközlekedési eszközökön olyan embereket, akik förtelmes orvosi maszkkal védekeznek a vírusok ellen. Nekünk inkább ezek a divatos, vicces változatok jönnek be.

V1N1
V1N1

 

V1N1
V1N1

Egy kád meleg vízben nemcsak a test, hanem a lélek görcsei is feloldódnak. Ez a különleges aromaterápiás fürdőgél zselévé változtatja a vizet. Előnye, hogy háromszor tovább tartja a meleget, így tovább élvezheted az otthoni wellness előnyeit. Frissítő, nyugtató, bőrlágyító hatását egyedül az első trimeszterben lévő kismamák nem élvezhetik a gyártó ajánlása szerint.

Bigyóshop
Bigyóshop

A dohányzás káros az egészségre. Ez az óra arra figyelmezteti a vendégeidet, hogy nálad bizony nincs füstölés. Ajándéknak is kiváló, de csak jó humorú, leszokóban lévő ismerőst lepj meg vele, különben lehet, hogy megorrol rád.

Buliajándék
Buliajándék

Aprócska balesetek bármikor történhetnek a konyhában vagy az íróasztalnál is. Ezek a színes, vidám ragtapaszok pillanatok alatt feledtetik a bosszúságot – és talán a fájdalmat is.

Sugarshop
Sugarshop

Akinek rendszeresen van hasgörcse, tudja, hogy egy meleg vizes palack csodákra képes, megnyugtatja és ellazítja az izmokat. A gyógyszertárakban kapható, dizájnosnak nem nevezhető darabok helyett mi inkább a barátságosabb formára szavazunk.

Forma
Forma

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top