Aktuális

5 különleges italnyitó

A szilveszteri pezsgő mellett az év utolsó napján más italoknak is nagy a keletje szilveszterkor. Erre gondoltunk, amikor a legdizájnosabb dugóhúzókat és italbontókat gyűjtöttük össze.

A boldogság kék madarának álcázták ezt a dugóhúzót. Ha jobban belegondolunk, van benne valami. A dugót eltávolítva meglelhetjük a néhány órára szóló féktelen jókedvet.

5 különleges italnyitó
Patina Stores

A főpincért ábrázoló darab elegáns, mégis vicces, a baráti társaságok főszereplője lesz.

Kitchen Kapers
Kitchen Kapers

Ugyan melyik női társaság ne találkozott volna otthoni borozgatás során a dugó eltávolításának problémájával? Sokszor még a harcedzett hölgyeket is megizzasztja a mezei dugóhúzóval történő próbálkozás. Ez az elektromos változat egy gombnyomásra eltávolítja a felesleges „parafát”. Külön gomb irányítja a dugó visszahelyezését.

Bigyóshop
Bigyóshop

Nemcsak a pincérek legjobb barátja lesz ez a formatervezett darab, amely az italnyitók svájcibicskája. Azzal a különbséggel, hogy ezen valóban a legszükségesebb szerszámok vannak rajta, amelyek a mindennapokban használatosak.

Morph Design Studio
Morph Design Studio

Ez az italnyitó nemcsak tetszetős darab, de lekerekített formája és ideális vastagsága miatt szépen belesimul az ember kezébe.

Jacob Jensen
Jacob Jensen

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top