Aktuális

3+1 verhetetlen konyhadizájn

Mit szólnál hozzá, ha a konyhádat magaddal tudnád vinni az autód csomagtartóján? Vagy a kezedben? Vagy a zsebedben? Szerinted lehetetlen? Szerintünk nem az!

Mobil konyha
Ugye milyen jó lenne szép, napos időben nem a konyhában pácolódni, hanem a kertben főzőcskézni? Ez ma már nem lehetetlen! Egy belga cégnek köszönhetően akár a friss levegőn is összedobhatjuk a vasárnapi ebédet. Mobil konyhájuk nemcsak lélegzetelállítóan praktikus, hanem legalább ilyen gyönyörű is. Természetesen rozsdamentes acélból készült, így az időjárás viszontagságainak is ellenáll.

Living with Style
Living with Style

 

Tojáskonyha
Egy orosz tervezőnő, Zhdanova Irina nagyobb távolságokban gondolkodott, így ötölte ki az EGGo névre hallgató mobilkonyhát. A tojás alakú főzőfülke kívülről nem látható üregében víz- és gáztartály lapul. A futurisztikus konyha akár a sátorban is felállítható, és a szállítása sem túl bonyolult, állítólag könnyen az autó csomagtartójához rögzíthető. Kíváncsiak vagyunk, hogy működik ez a gyakorlatban.

Ilewella
Ilewella

 

Behance
Behance


Konyha-szekrény
Az egyetemisták összetennék a két kezüket ezért a szekrénykonyháért, amely egyszerre hűt is, és melegít is. Természetesen beépített érintőképernyős monitoron lehet az interneten utánanézni a receptnek, webkamerán át kapcsolatot tartani a tapasztaltabb szakáccsal, vagy virtuálisan együtt enni a barátokkal. A hűtőrekeszben korlátozott mennyiségű ital és nyerskoszt is elfér. A „főzés” egy elektromosan fűthető szilikonszőnyegen történik, amelyet az egyik fiókban, feltekerve tárolhatnak a minikonyha birtoklói.

Yanko Design
Yanko Design

 

Zsebkonyha

És ha még mindig nem volt elég a megdöbbentő formákból, íme a svájcibicska konyhatündéreknek szóló változata, amellyel a diótöréstől kezdve a pirítós kenyér vajjal való megkenésén át a sült krumpli lapátolásáig bármi elvégezhető. Vajon miért érezzük úgy, hogy ez is csak MacGyvernek menne?

Art Lebedev Studio
Art Lebedev Studio

 


Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top