Aktuális

A nyaklánctól a zuhanyfüggönyig – Marilyn Monroe mindenütt

A szőke szexikon, a hollywoodi álomgyár ünnepelt dívája a mai napig képes elvarázsolni bennünket, akárhol forduljon is elő. Tudják ezt a szemfüles gagyigyártók is: Monroe-val mindent el lehet adni a nyaklánctól a zuhanyfüggönyig.

Természetesen a ruha és a kiegészítők piaca viszi a prímet. Van olyan honlap, ahol minden szezonban újabbnál újabb Norma Jean/Marilyn Monroe kollekcióból válogathatunk. Máshol kézzel festett, a kapcsánál Swarovski kristállyal díszített nyaklánc formájában láthatjuk az örök dívát.

 
Ennél sokkal bizarrabb eredmények születnek a fanatikusabb rajongók kedvéért. Így pózolhat a színésznő autóülés-huzaton vagy öngyújtón. Bár az utóbbin a grafika nem sikerült túl jól: örökifjú helyett inkább az öregecske jelző jut eszünkbe.

www.giftapolis.com
Giftapolis
www.giftapolis.com
Giftapolis

A táskák sem maradhatnak ki a sorból. Az előbbibe pénz helyett rúzst vagy zsebkendőt is rejthetünk. A második ne tévesszen meg senkit! A csinos retikül a konyhába való, porcelánból készült só- és borstartó.

www.ebay.com
EBay
www.gifapolis.com
Giftapolis

És ha már fűszerek, akkor maradhatunk a konyhában. Melyik Monroe-fanatikus ne szeretne a kedvencét ábrázoló köténykében és edényfogó kesztyűben főzőcskézni? A rózsaszín zuhanyfüggöny pedig az egyik elvakult rajongó fürdőszobájából sem hiányozhat.

www.giftapolis.com
Giftapolis
www.giftapolis.com
Giftapolis
www.giftapolis.com
Giftapolis

 
A hard core rajongótábornak aztán „mindegy, mi, csak Monroe legyen” alapon készülhetett ez a zöld béka, amely állítólag a színésznő híres hófehér ruhájában parádézik. Ugyanezen a honlapon – rákeresve a színésznő nevére – ezt a halacskás pólót is kidobta a kereső. Ez alapján azt tanácsoljuk, ha te is nekiesnél a sorozatgyártásnak, csak két kritériumod legyen: félig lehunyt szemhéj és szépségpötty.

//www.zazzle.com/
Zazzle
//www.zazzle.com/
Zazzle
//www.zazzle.com/
Zazzle

 

Még több kütyü:
Extrém csokimámor édesszájú csajoknak »
Szuper házibulikellékek »
Izgalmas kiegészítők – zeneőrülteknek »
Tipp:
Kütyü.lap.hu »
Marilynmonroe.lap.hu »
Hollywood.lap.hu »

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top