Sztárok

Hízik vagy terhes?

Egyes feltételezések szerint Mary-Kate Olsen terhes. Ennél jóval nagyobb a valószínűsége, hogy csak magára szedett pár kilót.

Állítólag Hollywood kedvenc ikreinek egyike, Mary-Kate Olsen gyereket vár. A táplálkozási zavarokkal és drogproblémákkal küzdő hírességről nehéz elképzelni, hogy – jobb híján – az anyaszerepre készül.

Az egyik bulvármagazin szerint Mary-Kate súlygyarapodásáért áldott állapota a felelős, vannak, akik úgy látják, az elmúlt időben teljesen kikerekedett. Igazán örvendetes, hogy felszedett magára pár kilót, mert még mindig anorexiában szenved.

Néhányan azt is tudni vélik, hogy a színésznő 152 centiméteres testmagassága mellett „már” 46 kilót nyom, bár a BMI-kalkulátor szerint még így is a sovány kategóriába tartozik.

Az Olsen lány állítólag azért szeretne kisbabát, mert nagy hatással voltak rá Heath Ledger szavai, akivel a színész halála előtt nagyon közel kerültek egymáshoz. Heath többször kifejtette, hogy az apaság a legnagyszerűbb dolog az életében, ami valaha történt vele. Mary-Kate nagyon szívére vette elhunyt szerelme szavait, és szeretné megtapasztalni, milyen élmény szülőnek lenni.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top