Sztárok

Ádám New York-i kalandja

Bálint Ádám a nyári szünetben sem tétlenkedett, nyakába vette New Yorkot, és megnézte a kedvenc színházi előadásait.

– A kedvesemmel, Melindával utaztunk ki egy hétre – meséli Ádám. – Felejthetetlen előadásokat láttunk. A Dr. Szöszi musicalverziója hihetetlenül mulatságos és nagyon látványos. Sikerült jegyet kapnunk az Oltári srácokra is, amelynek főszerepét én itthon játszom. Érdekes volt látni kívülről az előadást. Nem titok, hogy imádom a musicaleket, és minden alkalmat megragadok, hogy az új előadásokat láthassam. Kalandba is keveredtünk. Helikopterrel szálltunk fel Manhattan fölé, de valami gond lehetett, mert borzalmas hangokat adott ki a gép, és valósággal az életemért fohászkodtam. Kicsit sem élveztem a kilátást, arra vártam, hogy végre földet érjünk.

Már lent vettem észre, hogy a mentőmellényemre belül egy rágót ragasztott valaki, és a nagy kapaszkodásban alaposan beledolgoztam a pólómba, és soha többé nem tudtam onnan kiszedni. A mentőmellényt is segítséggel tudtuk csak lehámozni rólam, hozzám nőtt, a szó szoros értelmében. Sajnos az Oroszlánkirály és a Billy Elliot most kimaradt a musicaltúrából, de talán hamarosan pótolni tudom ezeket Londonban.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top