Horoszkóp

Augusztusi holdnaptár

Az augusztus varázslatos hónap, mindjárt 1-jén részleges napfogyatkozás lesz látható, 10-én és 12-én hajnalban pedig a leglátványosabb "csillagzápornak" lehetsz tanúja, ha fenn maradsz éjjel. Ekkor kell a kívánságokat az éjbe suttogni, biztos, hogy meghallgatásra találnak.

Újhold az Oroszlánban

2008. augusztus 1.

Magyarországon ma részleges – 20 százalékos – napfogyatkozás lesz látható, amely például Budapestről nézve 9 óra 2 perckor kezdődik. Ha meg akarod nézni, akkor keresd elő a napfogyatkozás-szemüvegedet, mert fantasztikus égi látványban lehet részed, de ez rongálja a szemed. A mai napon egy kicsit feszült leszel. Találkozol valakivel, akiről tudod, hogy tetszel neki, de nem akarod, hogy közeledjen. Ugyan jó lenne, de tudod, hogy ez a kapcsolat sok bonyodalommal járna, ezért nem bátorítod, és hagyod úgy, ahogy van.

 

Növő Hold az Oroszlánban

2008. augusztus 2.

Ma sokkal érzékenyebb vagy az átlagosnál, ez az oka annak, hogy olyan dolgon is megsértődsz, amelyre máskor nem is figyelsz. Ha bulizol, szexi leszel, ellenállhatatlanul vonzó, viselj magadon valami aranyszínű cuccot. Ne ékszert, hanem akár táskát, szandált vagy övet. Sajnos délelőtt előfordulhat, hogy valakinek hazudni fogsz, ami nem fogja a lelkiismeretedet különösebben birizgálni.

Növő Hold a Szűzben

2008. augusztus 3., 4.

Őrülten szenvedélyes leszel, és beleszeretsz valakibe, akitől aztán később nehezen tudsz szabadulni. Adnod kell, mégpedig nem is keveset, ami miatt talán kicsit szívod a fogad, de gondolj arra, hogy ez neked később megtérül. Arról pedig nem kell tudnia senkinek, hogy nem annyira jó szívvel adtál. Ha külföldre utazol, fantasztikusan érzed magad, és találkozhatsz olyan emberekkel, akik nagy hatással lesznek rád, talán a hatásukra beiratkozol egy tanfolyamra, vagy elolvasol egy könyvet, esetleg még a nézeteid is változnak.

 

Növő Hold a Mérlegben

2008. augusztus 5., 6., 7.

Foglalkozz egy kicsit többet magaddal, egészen pontosan a külsőddel. Itt az ideje, hogy beújíts egy parfümöt vagy sminket, esetleg néhány ruhaneműt. A körmeidet is kezelésbe vehetnéd, és a bőrödnek is abszolút kényeztetést jelentene egy kis pakolás. Különösen, ha a hét végén fontos eseményen veszel részt, mert jól kell kinézned. A munkahelyeden történik egy váratlan, elképesztő helyzet, amelyben ha lehet, ne nyilváníts véleményt, mert a hallgatásból nem lehet semmi bajod. Az is lehet, hogy kapsz egy remek ajánlatot, amelyet fontolóra kell venned.

 

Növő Hold a Skorpióban

2008. augusztus 8., 9.

Mágikus nap a 8-a! Tudnod kell, hogy a 8 a számmisztikában okkult szimbólumot jelent időtlen idők óta. És az Igazság alakjával ábrázolják, jobb kezében felfelé mutató karddal, bal kezében mérleggel. A 8-án történő események mind karmikus cselekedetek, erősen befolyásolják a jövődet. A legkiválóbb napok arra, hogy szerződést köss, hogy az oltár elé állj és esküdj. A most tett fogadalmakat, ígéreteket komolyan lehet venni, mert aki mondja, őszintén gondolja, és mindent meg fog tenni, hogy valóra váljon. Ezen a két napon új embereket ismerhetsz meg, akik között lesz olyan, akivel egy ideig nem találkozol, de sokat fogtok gondolni egymásra, és valószínűleg nagy szerelem alakul ki később közöttetek. Most vág az eszed, mint a borotva, és a memóriád is fantasztikusan működik.

 

Növő Hold a Nyilasban

2008. augusztus 10., 11., 12.

Maradj fönn ezen a három napon minél tovább. Ha teheted, menj olyan helyre, ahol kevés a fényszennyezettség – vagyis alig van világítás –, és csodálatos dologban lehet részed. A legnagyobb, leglátványosabb meteorrajnak, a Perszeidáknak a kiáradását láthatod meg. A népi bölcsesség szerint ha az ember meglátja a hullócsillagot, és akkor rebegi el a kívánságát, az gyorsan valóra válik. Mivel itt nem egy csillag hullik, hanem több, akár több kívánságodat is elsuttoghatod. De ez csak addig érvényes, amíg látod a hullócsillagokat. Ha már eltűntek, akkor te is térj nyugovóra.

Növő Hold a Bakban

2008. augusztus 13., 14.

Kiváló ez a két nap arra, hogy pénzzel kapcsolatos ügyeket intézz, vagy a munkahelyeden a saját díjazásodról beszélj. Rendkívül gyakorlatias hozzáállás jellemez ezen a két napon, ami arra utal, hogy sok mindent el tudsz intézni, feladatokat megoldani, és megállod a helyed a nagy odafigyelést igénylő, aprólékos alkotómunkában is. Akár neked, akár hozzátartozódnak vannak egészségi problémái, érdemes ezt a két napot kihasználni, és felkeresni gyógyítót, mert lelkiismeretes, nagy tudású emberrel hozhat össze a sors.

 

Növő Hold a Vízöntőben

2008. augusztus 15.

A felfogásod a mai napon kicsit lassú, az agytekervényeid csikorogva forognak, ez lehet az oka annak, hogy nehezebben érteted meg magad másokkal, vagy halvány fogalmad sincs arról, hogy valaki miről beszél. Találkozhatsz egy végtelenül ostoba emberrel is, akinek a butasága annyira felingerel, hogy legszívesebben lekevernél neki egy maflást. De nem teszed, hanem szépen mosolyogsz. A szerelemben sajnos becsapásveszélyes ez a mai nap. Előfordulhat, hogy partnered nem mond igazat, de az is, hogy akivel ma ismerkedsz meg, nem az, akinek látszik. Sőt, előfordulhat, hogy iszik, vagy egyéb bódítószereket is fogyaszt.

 

Telihold a Vízöntőben

2008. augusztus 16.

Ma több az ideges ember az átlagosnál. Az utakon is egyesek úgy viselkednek, mint a felbőszült bikák. Semmifajta kulturáltságról vagy udvariasságról, a másik ember figyelembevételéről nincs szó. És ezek között vagy te is, ami nem csoda, hiszen az agresszió agressziót szül. Próbálj meg nyugodt maradni, ne kötözködj, és azt a hatalmas energiát, amellyel rendelkezel, vezesd le az ágyban, szerelmeskedj, vagy ha nincs kivel, akkor irány a sportpálya, mert ott is kiváló teljesítményt nyújthatsz.

 

Fogyó Hold a Halakban

2008. augusztus 17., 18., 19.

Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. A munkában sikeres leszel, ha ügyeket intézel, gyorsan és könnyedén megy minden. Szinte mindenkivel megtalálod a hangot, elfogadó vagy, és veled szemben is így viselkednek. Ha neked vagy hozzátartozódnak, ismerősödnek egészségi problémája van, olyan hírt közölnek, amely megnyugtat, és felszabadul a lelked a nyomás alól. Remekül ki tudod fejezni magad, és ha szeretnél elhelyezkedni, elérkezett az idő, mert ez a sikerek ideje a munkában is.

 

Fogyó Hold a Kosban

2008. augusztus 20., 21.

Fantasztikus formában leszel, erotikus kisugárzásod kilométerekben mérhető, és ha nincs partnered, most egészen biztos, hogy találsz. Ha van, sajnos akkor is minden esély megvan arra, hogy szerelmes legyél valaki másba. Rendkívül termékeny ez a két nap, ha nem szeretnél utódot, ne feledkezz meg a védekezésről. Intenzív élmények is érhetnek, amelyek gyarapítani fogják saját magadról és a világról szerzett ismereteidet.

 

Fogyó Hold a Bikában

2008. augusztus 22., 23.

Váratlan fordulatokban, meglepetésekben bővelkedik ez a két nap. Előfordulhat, hogy megmagyarázhatatlan dolgok történnek veled, amelyek a csoda határát súrolják. Belemehetsz egy olyan kapcsolatba, amely különös lesz, furcsa, de rövid életű. A meglévő párkapcsolatokban hirtelen lángolhat fel vita egy kis semmiségen, amely aztán ugyanolyan gyorsan megszűnik, mint ahogy jött. Kaphatsz egy különleges ajánlatot, amely sok pénzt megkeresésére ígér lehetőséget. Ne menj bele, mert ebből viszont nem lesz semmi.

 

 

Fogyó Hold az Ikrekben

2008. augusztus 24., 25.

A féltékenység zöld szemű szörnyetege rövidesen felbukkan, aminek az oka, hogy az érzelmeid olyan magas hőfokon izzanak, mint talán még soha. Kiváló ez a két nap arra, hogy őszintén beszélj az érzelmeidről, és a mélyére tekints a dolgoknak. Talán olyan témát is feszegethetnél, amely tabunak számít, és végre megtudod az igazságot. Persze felteszed a kérdést, hogy ez mire jó. Arra, hogy tiszta vizet önts a pohárba, és szükséged van erre ahhoz is, hogy továbblépj.

 

Fogyó Hold a Rákban

2008. augusztus 26., 27., 28.

Az irigység, a kisstílűség és az elvakultság napjai következnek. Megdöbbensz valakinek a viselkedésén, és sokáig rágódsz rajta. És veled is előfordulhat, hogy valakit meglátsz, vagy hallasz róla, a szerencséjéről, a sikereiről, és elfog a sárga irigység. A környezetedbe kerül valaki, aki megpróbálja rád erőltetni a gondolkodását, a véleményét, és ettől idegrohamot kapsz, amiből vita alakulhat ki. Ha lehet, ezen a három napon ne vásárolj értékesebb ingóságot, mindenhova indulj időben, hogy ne kelljen rohannod, és légy fokozottan óvatos a közlekedésben.

 

Fogyó Hold az Oroszlánban

2008. augusztus 29.

A mai napon egyetlen témára összpontosítsd a figyelmed, minden mást zárj ki, így érthetsz el sikert, így értheted meg mindazt, ami a dolgok mögött van. Kiváló a mai nap arra, hogy okkultizmussal foglalkozz. Ha úgy döntesz, hogy megnézel egy filmet, akkor ez legyen kissé misztikus, amire most sokkal fogékonyabb vagy.

Újhold az Oroszlánban

2008. augusztus 30.

Amit ma megtanulsz, hasznos változásokat fog előidézni az életedben. A mai napon egyél piros színű gyümölcsöket, és próbálj meg meditálni. Ha bulizol, viselj retrocuccot, például apró mintás vagy sok geometrikus elemmel díszített, fagylaltszínű felsőt, így egészen biztos, hogy nem maradsz észrevétlen. És ugyan most találkozol vele először, de vannak jelek, amelyekből következtethetsz, hogy passzolni fogtok-e. Például ha képes vagy vele szinte mindenről beszélni, vagy azt veszed észre, hogy megváltozik a hangod, amikor vele beszélsz.

 

 

Növő Hold a Szűzben

2008. augusztus 31.

Eszedbe jut egy régi ismerősöd, aki sok borsot tört az orrod alá, vagy aki kiállhatatlanul viselkedett veled. Talán hallasz is valami hírt róla, amitől úgy érzed, hogy a sors igazságos, és mindenki elnyeri méltó büntetését. Nem érzel emiatt örömet, csak egyszerűen nyugtázod magadban ezt a régi aranyigazságot. Ma kínálkozik a legjobb alkalom arra, hogy felhívd egy volt kollégádat vagy osztálytársadat, mert izgalmas dolgokról beszélgethettek.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top