Aktuális

Szulák és más – az ösztönről

Két Péter, Esterházy és Geszti, valamint két hölgy, Esztergályos Cecília és Csézy lesz a vendége maeste Szulák Andreának, aki ezúttal az ösztönről beszélget showműsorában.

Csézy
Csézy

A különleges és némileg talán meglepő téma, csak első hallásra tűnik elvontnak, hiszen Szulák Andrea arról faggatja majd vendégeit, hogy ki mikor hogyan enegedett öszöneinek, mikor átalakította életét kifejezetten az ösztöneire hallgatva.

Nem kérdés, hogy ezen belül szó esik majd a Kossuth díjas író, Esterházy Péter friss könyvéről,a Semmi művészetéről is. Geszti Péterrel nemcsak közös munka, de évtizedes barátság is összeköti a show háziasszonyát. A Família Kft egykori anyukája, Esztergályos Cecília mit sem változott az évek múlásával, örökifjú és üde színfolt lesz ő a műsorban. És valószínűleg néhány dolog kiderülhet az ifjú énekesnőről, Csézyről is, aki hamarosan az Intervíziós Dalfesztiválon képviseli hazánkat.

Az adásból megtudhatjuk, hogy Geszti szerint férfiakból sokszor egyetlen dolog hiányzik, a nő, és kiderül az is Esterházy Péter miért pont orosz író szeretne lenni…

Természetesen nem maradunk ezen az estén jó muzsika nélkül sem, Bolba Tamás és zenekara kíséretében az est hölgyei, Csézy, Esztergályos Cili és természetesen a háziasszony, Szulák Andrea ezúttal is remek produkciókkal ajándékozzák meg a nézőket!

 

 

Szulák és más – kedden este az M1 műsorán….

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top