Aktuális

Karda Beáta nagy bakot lőtt

Karda Bea elsőként a Hal a tortán csapatát fogadta vadonatúj otthonában, amelyet még be sem lakott teljesen. Az énekesnőről kiderült, hogy olasz vér csörgedezik az ereiben, ami cseppet sem gátolta abban, hogy baklövést kövessen el a vendéglátásban.

Karda Beánál nemcsak finom ízek, hanem fergeteges látvány is fogadta a vendégeket: a háziasszony mélyen felsliccelt szoknyában fogadta a társaságot, és a vacsora után táncra is perdítette Milót és Majkát. Igaz, az étellel akadt egy kis probléma…

Karda Bea nemrég költözött be új lakásába, elsőként a Hal a tortán csapatát látta vendégül. Bea maximalista, éppen ezért nagyon izgult a látogatás előtt, tökéletesen szerette volna elkészíteni az ételt.

Ez többé-kevésbé sikerült is, ám a fogásokkal mégis akadt egy kis probléma, ami Beát nagyon megviselte.

– Nagy baklövést követtem el, amikor eltitkoltam a vendégek elől, hogy lesz még egy főfogás. Mivel a nagymamám olasz volt, én is itáliai ételt készítettem, spagettit gazdag, paradicsomos-zöldséges szósszal. Ezenkívül készült még egy főétel, különleges, bazsalikomos csirkecomb, de mire előrukkoltam vele, már mindenki jóllakott, senki sem számított rá… Nagyon bántott, hogy ebből már csak Milo evett, a többiek meg sem kóstolták. Három napig csak erre tudtam gondolni.

Bea a kissé balul elsült vacsora után sem adta fel, alkoholos-banános desszertjétől a többiek is jókedvre derültek.

Talán olasz vére hajtotta, amikor nem elégedett meg azzal, hogy az asztal mellett szórakoztatta a társaságot. Egy dögös funkyszámra táncra is perdült, magával rántva Majkát és Milót is.

A két fiú lelkesen táncoltatta a nehézbombázót, akinek bizony néha a feneke is elővillant a magasan sliccelt szoknyából.
A vacsora végeztével a társaság jóllakottan távozott, Bea azonban olyan remek hangulatban volt, hogy egyedül is folytatta a táncot. Aztán pedig várt rá a buli utáni takarítás. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top