Aktuális

Celine Dion visszatért!

A Titanic című film zenéje sokak szívében mély nyomott hagyott, ám Celine Dion azóta sem tétlenkedett, világturnéja során vadonatúj dalokkal is várja a közönséget.

A már hazánkban is aranylemez státuszt elért Taking Chances című vadonatúj angol nyelvű stúdióalbumról megérkezett a fantasztikus harmadik kislemezdal, az Eyes on Me!

A Kristian Lundin és Delta Goodrem által írt tempós, keleties hangzású, csípőt megmozgató felvételt még Shakira is megirigyelhetné, ugyanakkor Celine Dion egyedülálló hangja és utánozhatatlan előadásmódja teszi igazán feledhetetlenné a dalt. Ez az, ami miatt oly sokan tartják őt napjaink legjobb énekesnőjének. Az Eyes on Me című dallal a rajongók új generációja is felfedezheti magának minden idők legtöbb lemezt eladott énekesnőjét!

Miután az énekesnő férjénél 1999-ben torokrákot diagnosztizáltak, Celine egy időre felfüggesztette zenei karrierjét. 2001-ben megszületetett várva várt fiuk, René Charles.

Celine Dion számára a nemzetközi ismertséget a Szépség és a szörnyeteg című Disney-film címadó dala hozta meg, amelyért megkapta nemcsak a Grammy-, hanem az Oscar-díjat is.

Az énekesnő az elmúlt öt évet Las Vegasban töltötte, és emberek millióit kápráztatta el látványos, minden rekordot megdöntő show-jával, de novemberben visszatért az időközben igencsak megváltozott, valós zenei életbe, és egy minden eddiginél fiatalosabb lemezt adott ki.

2008-ban az énekesnő turnéra indult, melynek során öt kontinens 25 országának több mint 100 városában lép fel. Az új album anyagát a májustól Európában – köztük Prágában és Bécsben – állomásozó világ körüli turné keretén belül mutatja be.

A turnét ugyanaz a Jamie King rendezi, aki Madonna Confessions és Christina Aguilera Back to Basics turnéinak látványát is megalkotta. Itt meghallgathatod az Eyes on Me című dalt! (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top