Aktuális

Marsi Anikó: A legfontosabb a család!

Siófokon él, Budapesten dolgozik, mindennap kilométereket fut, gyereket nevel, összetartja a családot, és sugárzik a bol­dogságtól. Kell ennél több?

Rákerestem Marsi Anikó nevére az interneten, és átfutottam az olvasói leveleket. Néhány rosszalló megjegyzésen kívül gratulációk, elismerő nyilatkozatok garmadájára bukkantam, nagy részük Vilmos születése után érkezett. Szinte kivétel nélkül dicsérték a Fókusz műsorvezetőjét. Állítják, jól áll neki az anyaság.

– Te magad is úgy érzed, hogy előnyödre változtál a szülés után?

– Nehéz kérdés, mert kevésbé látom a változást. De ha a külsőségekre gondolsz, sokan megjegyzik, karcsúbb vagyok, mint lány koromban! Jólesik, de rosszul emlékeznek, mert az igazság az, hogy még mindig több vagyok három kilóval, mint a terhességem előtt. Valószínűleg mindenkiben az a kép rögzült, hogy akkorára nőttem, mint egy óriásbálna, amihez képest kétségtelenül visszafogytam. Torkig vagyok a diétával, futok heti 60 kilométert, ha ettől nem tűnik el, ezentúl együtt élek vele.

– Egészen a következő babáig, amikor…

– …minden kezdődik elölről: súlygyarapodás, diéta, őrült sportolás és a többi. De végül is mindegy! Nyilván más már a fontossági sorrend, mint korábban, hiszen míg azelőtt a munkám állt az első helyen, mostanra a család került oda. Ez persze nem azt jelenti, hogy a Fókusz nem fontos, hisz akkor nem dolgoznék.

– Megkomolyodtál?

– Sosem voltam hebrencs. Azt mégis meglepetéssel vettem tudomásul, hogy sokan rettentő szigorúnak hisznek. Legutóbb a Vacsoracsata kapcsán – amelynek egyik szereplője voltam, és végignevettem az adásokat – csodálkozva hallgattam, olvastam, amint többen megjegyzik: nem gondolták, hogy ennyi mosoly elfér rajtam. A Fókusz kötött műfaj. Szigorú szabályokra épül, kevés benne a műsorvezetői spontaneitás. Ha komolyabb nem is, de sokkal türelmesebb lettem, ami el is kél egy kétéves gyerek mellett. Néha megveregetem a saját vállamat, hogy mennyire jól viselem, mikor Vilmos belehempereg a pocsolyába, majd ugyanazzal
a lendülettel, vizesen beleveti magát a homokozóba. Nem hittem, hogy vele együtt vigyorogva, hemperegve nézek majd szembe a kihívásokkal.

A cikk folytatását megtalálod a legújabb Maximában. Keresd az újságárusoknál!
www.maximanet.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top