Aktuális

Majka veszélyeztette Orbán Józsi egészségét?

Ezen a héten is tartogat meglepetéseket a Hal a tortán. Völgyesi Gabi, Karda Bea, Majka, Milo és Orbán Józsi erős bizonyítási szándékkal mutatják be szakácstudományukat – ami olykor bizony meglepetésekkel is szolgál. Majka például nem tud főzni.

Majka nem vitte túlzásba a készülődést, az ózdi hős még az étkezőasztalt is csak a vendégség napján szerezte be. A TV2 vendégjáró show-műsorában most bemutathatta nem létező főzési tudományát. S bár Majka a főzésben ugyan tapasztalatlan volt, de szórakoztatásban és konfliktuskezelésben verhetetlen, kiküszöbölte Orbán Józsi tejtermék-, Völgyesi Gabi húsundorát, Karda Bea szószátyárságát pedig pókerrel kezelte.

Egy esős hétfő reggel Majka útnak indult a piacra, hogy beszerezze a vacsora hozzávalóit. A lángossütőnél egy percre megállt, hogy magába szívja az Ózdon jól megszokott olaj illatát, majd ha már megállt, be is tért, hogy süssön magának egy igazi, finom lángost. Ebben van gyakorlata, otthon, Borsod megyében gyakorolta eleget. A műsorvezető-rapper a főzéshez viszont cseppet sem konyít.

– Nincs szükségem arra, hogy főzzek. Vagy főz a csajom, vagy elmegyünk étterembe, úgyhogy nekem ebben egyáltalán nincs semmiféle gyakorlatom! – hangoztatta az ózdi vagány.

A hétfői vendéglátó a grillezett kecskesajttal és a tejszínes-krémsajtos csirkemellel felülmúlta saját képességeit, Orbán Józsinak viszont nem okozott túl nagy örömöt. A zenészről ugyanis kiderült, hogy nem eszik tejterméket, mert korábban attól jött elő a veseköve. Milo cukorbetegségére és Völgyesi Gabi húsundorára szintén csak a vendégség kellős közepén derült fény, ahogy arra is, hogy Karda Bea szája egyszerűen befoghatatlan.

A szőke énekesnő mindenkinél többet képes beszélni, így nem csoda, ha a kialakult feszültséget levezetendő, a szerencsejáték-rajongó Majka pókert ajánlott szórakozásként. Ebben lelkes támogatóra lelt a többiekben, főleg Orbán Józsiban, aki maga is nagy játékos. A végén mégsem ő vitte a pálmát, a szerelemben nem túl szerencsés Karda Bea aratott.

– Nem nevezném ám igazi pókernek, mondjuk, hogy játszottunk kicsit. Pénzt a végén Bea nyert, aki úgy döntött, ebből fizeti a másnapi vacsorát – mondta mosolyogva Majka. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top