Aktuális

Dundika bevetette csokis bájait

A Hal a tortán című show-műsorban a transzvesztita Nicole Gianni tanácsait kérte a konyhai fellépéséhez, ám a legnagyobb meglepetést Völgyi Zsuzsi és Dundika okozta, akik csokicsatát vívtak Gáspár Lacival.

A Hal a tortán vendéglátója már a bevásárlás közben igen nagy feltűnést keltett az utcán – persze Nicole már megszokta a kíváncsi tekinteteket.

A TV2 vendégjáró valóságshow-jában Nicole nagyon készült vendégei fogadására. Vásárlás közben rátalált egy csokiszökőkútra, amelyet azonnal meg is vásárolt.

Az est folyamán nagy jelentősége lett az új szerzeménynek. Útközben betért Giannihoz a többi hozzávalóért, aki számos tanáccsal látta el az előadóművészt.

Miután úgy érezte, minden hozzávalóval rendelkezik, Nicole hazatért, hogy nekilásson az ételek elkészítésének, ehhez felvett egy szexi leopárdmintás ruhát, és abban főzött.

A konyhai műveletek közben Nicole-nak két áramszünettel, míg a sminkjének a hagymákkal kellett megvívnia a harcot, de úgy tűnik, a gyakorlott háziasszony jól vette az akadályokat.

Az előételtől Czapkó Antal rosszul lett, így inkább készített magának egy baconös szendvicset, majd Völgyi Zsuzsi hajszálat talált a főételben.

Ezek után kíváncsian várták a desszertet, ehhez Nicole Marilyn Monroe-nak öltözött. A csábító édesség persze csokifondü volt, tálalásánál azonban fordulatot vett az este: Zsuzsi összekente Gáspár Lacit, mire elindult a lavina, és igazi csokicsata kerekedett.

– Úgy éreztem, Gáspár Laci kicsit tart tőlem, de leültünk beszélgetni, aminek a végére azt éreztem, hogy Laci nem a külsőm alapján ítél meg engem, hanem az embert látja bennem. Ennek nagyon örültem, máris oldottabb lett a hangulat – mesélte Nicole, aki eleinte igencsak tartott a köztudottan istenfélő énekes reakcióitól, Laci azonban eloszlatta kétségeit. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top