Aktuális

Visszatér a sorozatsztár!

Jill Hennessy visszatér a kíváncsi dr. Jordan Cavanaugh szerepében a Bostonban játszódó bűnügyi sorozat ötödik évadjában. A kíváncsi halottkémet játszó színésznő nagyjátékfilmekben való szereplése miatt rövid szabadságot engedélyeztek.

Vannak sorozatok, amelyek jelen vannak a mindennapi életünkben, és vannak színészek, akik nélkül semmit sem ér egy-egy sorozat. Jill Hennessy, amellett, hogy az ötödik évadban ismét találkozhatunk vele a „Nyughatatlan Jordan” című, hatalmas világsikernek örvendő sorozatban, mozifilmekben is feltűnik, tavaly mutatták be például a „Faterok motoron” című filmet, amelyben John Travolta, William H. Macy, Tim Allen és Martin Lawrence mellett játszott.

Jill igen sokoldalú művész, nemrég adta ki CD-jét, amelyen saját zenéi és dalszövegei hallhatók, itt hallható egy dal a lemezről. Jill Los Angelesben és Manhattanben él együtt kisfiával és a szintén színész férjével, Paolo Mastropietróval.

A színésznő egy olyan vakmerő törvényszéki patológust alakít a „Nyughatatlan Jordan”-ben („Crossing Jordan”), aki nyomozásai során mindig egy-két lépéssel továbbmegy, mint az a kötelessége lenne, azért, hogy megoldja a rejtélyes gyilkosságokat, amelyek rendszerint elé kerülnek. Kicsit sem hagyományos munkamódszere már számtalanszor tette próbára személyes és munkakapcsolatát Woodrow „Woody” Hoyt (Jerry O’Connell, „Sliders”, „Jerry Maguire”) detektívvel, akit a halottkémek általában azzal bíznak meg, hogy elvégezze a piszkos munkát, és levadássza az elkövetőket teljes életnagyságban.

A „Nyughatatlan Jordan” című nagy sikerű sorozat ötödik évada során furcsa trópusi bűneseteket és támadásokat derítenek fel egy csapat elszánt halottkémmel, akik szívesen ajánlják törvényszéki orvosszakértői tudásukat a rendőrség szolgálatába, hogy a gyilkosokat kézre kerítsék, és végre megnyugvást hozhassanak az áldozatok családjának. (NLC)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top