Aktuális

Johnny Depp életet ment

Johnny Depp nemcsak a tengeren, de a kórházban is képes csodát művelni. A világ legnépszerűbb kalóza nem csak azért büszkélkedhet hatalmas rajongótáborral, mert nagyszerű színész, Johnny Depp rengeteget törődik az őt imádókkal is.

Lassan feledésbe merül az az időszak, amikor Johnny Depp még a tivornyáiról, drogos és alkoholos életviteléről volt hírhedt. Jack Sparrow kapitány megváltozott, méghozzá nagyon.
Ezt bizonyítja legutóbbi lovagias tette is – olvasható a Netbulvar.hu honlapon.

Nemrég egy angol édesapa arra kérte levelében, hogy segítsen lányukon, mert ő az utolsó reményük. A tizenhét éves Sophie Wilkinson egy autóbalesetet követően esett kómába öt hónapja, állapota életveszélyes, és a család szerint kedvenc színésze, Johnny Depp sokat javíthatna az állapotán.

A gyönyörű francia modell-színésznő, Vanessa Paradis férje, Depp válaszolt is a segélykérésre, sőt küldött egy kazettát is, amelyen Jack Sparrow-ként beszél a beteghez. A szülők abban bíznak, hogy Sophie-t a kedvence hangja visszahozza az életbe, mivel a felvétel lejátszása alatt a lány láthatóan reagál, és megmozgatja a lábát, kezét.

Nem csoda, hogy Johnny Depp együtt érez a lánnyal és a szülőkkel, hiszen ő is állandóan aggódik két kislányáért. A színész azt is megígérte, hogy hamarosan meglátogatja a lányt a kórházban, hátha a jelenléte segít a gyógyulásban. A Wilkinson házaspár az eredményt látva úszik a boldogságban, már tényleg hisznek a csodában, amelyet a „Karib-tenger kalózai” című filmsorozat sztárja hozhat el. (NLC, Netbulvar.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top