Aktuális

Egy narancsbõr-kúra története

Az alacsonyan járó délutáni nap sugarai megcsillannak a tükrön, és olyan látvány tárul elém, amelytõl visszahõkölök. Formásnak és feszesnek hitt combom hepehupás, és mintha a bõröm is megereszkedett volna! Forgolódok, de a kép nem javul, és lassan rá kell jönnöm, hogy nem a fények csalóka játékáról van szó, hanem a cellulitról!

A cellulit, a paplanhatású, laza, kissé petyhüdt bőr a nők életének megrontója, önbizalmuk sárba tiprója, kisebbrendűségi érzésük okozója. Amikor tombol a hőség, nem lehet gumírozott, testet formáló harisnyát húzni, vagy bokáig érő ruhában, hosszú nadrágokban kihúzni a nyarat. Ám szépségünk hiányosságai gátat vethetnek a lenge álmoknak, ezért nem marad más hátra, mint felkeresni egy olyan testkezelő szalont, ahol a narancsbőr elleni küzdelemben igazán „otthon” vannak.


Állapotfelmérés





Bejelentkezem hát egy High-Care Centerbe, ahol közlik, első lépés az állapotfelmérés: milyen fokozatú a narancsbőröm? Gyenge esetén álló és fekvő helyzetben a bőr simának tűnik, de összecsippentve egyenetlen. Ilyenkor néhány kezelés után felszámolhatók a gödröcskék. Világossá válik, hogy én a közepesek csoportjába tartozom, amikor fekvő helyzetben sima, de állóban már hepehupás a bőr. Ilyenkor két kezelési mód kombinációját alkalmazzák. Az igazán pechesek azok, akik az erős minősítést kapják, náluk a narancsbőr összecsippentés nélkül, álló helyzetben is látható. Az ő esetükben rendszerint az első kúra a masszívan letapadt és pukkadásig telt zsírsejtek fellazításáról szól. A következő pedig a zsírraktárak „olvasztásáról”, és a méreganyagok feloldásáról.






Méregtelenítő vákuum


A testkezelő, miután „felmért”, a VacuSyler és a lipolízis kombinációját ajánlja. A VacuStyler a cellulitkúra nagyágyúja: derékig befekszem a gépbe, feszesre rögzítik a teflonselymet a testem körül, beállítják a szerkezetet, és a vákuum szabályos ritmusban beszív, majd elenged. A vákuum és a túlnyomás váltakozása elindítja a zsírégető, szöveteket salaktalanító folyamatot.


Zsírolvasztó elektródák





Ezután következik a lipolízis: öntapadós elektródákat csatolnak a csípő és a „lovaglónadrág-rész” hájrétegére, mely a legvadabb éhezéseknek is ellenállt. Beprogramozzák a kezelés erősségét, idejét, és láss csodát: már az első alkalom után ezek a részek is szemmel láthatóan karcsúbbak! A titok nyitja, hogy az áramimpulzusok felolvasztják a zsírokat, amelyek azután a nyirokutakon távoznak. Ráadásul ez a módszer nemcsak karcsúsít, hanem formálja a testet, és feszesíti a bőrt!






Távozás előtt


Mielőtt hazaindulnék, a testkezelő figyelmeztet: igyak naponta két és fél-három liter buborékmentes vizet, különben a feloldott zsírok és méreganyagok a testben maradnak. Aztán a csillogó üvegvitrin előtt elcsábulok, veszek egy AE-Sticket, a csecsemőmirigy- és lépkivonatos zsírégető stiftet, amely a bőrön keresztüljutva „támadja” a zsírraktárakat. Kitartó leszek, és megszabadulok a cellulittól – lelkendezek. A szakember bólogat, és figyelmeztet: havonta egyszer vissza kell jönnöm harmincperces karbantartó programra, mert semmi sem tart örökké. A jó eredmény sem, ha utána nem törődöm magammal, akkor a cellulit ismét láthatóvá válik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top