Tuti Tippek

Kipróbáltam a száraz/habos epilátort, és imádom!

Lehet, hogy számodra ennek a mondatnak nincs hírértéke, de hidd el nekünk, akik eddig a borotván kívül nem használtunk más szõrtelenítõ eszközt, bizony nagy szó.





Tudod, kis lépés az emberiségnek, de nagy lépés nekem. És megérte!
Amikor megkértek, hogy próbáljam ki a Panasonic új epilátorát, (amelyet szárazon és habosan is lehet használni), hát bizony nem lelkesedtem annyira. Nem bírom ugyanis a fájdalmat.
Az pedig, hogy szálanként szabadítsam meg magam a lábamat fedő szőrrétegtől, nem tűnt valami vidám feladatnak.





Amikor kihámoztam a csomagolásból meglepve tapasztaltam, hogy nem úgy néz ki, mint egy kínzó eszköz. Sőt! Kifejezetten szép, finom kidolgozású. Oké, gondoltam, egy pont oda. Azután végigolvastam a tájékoztatót, ami alapján azt konstatáltam, hogy nem is olyan nagy ördöngösség a használata, csak ne lepődjek meg a hangjától. Hát pedig meglepődtem. Húúúú, a berregéstől kicsit újra megingott a bátorságom, de szerencsére a kíváncsiságom mégis erősebbnek bizonyult.

Miután egész nap és egész éjjel töltöttem az aksit, indulhatott is a tesztelés. Tele engedtem a kádat vízzel belefeküdtem és vártam a megfelelő pillanatot. Miután kellemesen ellazultam a vízben, egy kis bátorságra is szert tettem. Néhány csepp folyékony szappan a tárcsákra, szem becsuk, fog összeszorít… és, …és, …nem éreztem fájdalmat. Két pont oda!
Annyira meglepődtem, hogy majdnem kicsúszott a kezemből az epilátorom. Persze az sem lett volna gond, mert jól bírja a vizet, de hát én használni akartam, most már minden áron. Ahogy végig simítottam a lábam a szőrtelenített helyen egyre izgatottabb lettem. Működik! Gyengéd, kényelmes – imádom! Három pont oda!
Amikor meg akartam törülközni, akkor vettem észre, hogy csupa piros pötty lett a lábam. A mindenit, pedig erre figyelmeztettek! Mégsem örültem annak, hogy így fog látni a párom. De azután mégsem látott így, mert mire elkészültem a fürdőben a pöttyök is eltűntek. Négy pont oda!
Az egész estém remek lett, köszönve a sikerélményemnek. Másnap a négy ponton felbuzdulva, amit eddig tőlem kapott, kipróbáltam a hónalj és bikinivonalat epiláló fejet is. Egy kicsit érzékenyebbek ezek a területek, de végül is ez is kibírható volt. A borotvafejet és bikinivonal fésűt is teszteltem, de ezt



most inkább nem részletezem. Remekül működik. Megvan az ötödik pont is!

Egy hét telt el az első próba óta. Tegnap elég hosszan időztem a fürdőben, majd megkértem a kedvesem, hogy masszírozza meg a lábam, mert nagyon elfáradtam. Amikor végig simította a bőröm, megkérdezte, hogy újra teszteltem az epilátort?
Titokban megkapta tőlem a Panasonic a csillagot is az öt pont mellé, mert egy hét után is gyönyörű sima maradt a bőröm és ez az érzés még mindig tart!

Te is kipróbálnád?
Írd fel a karácsonyi ajándéklistádra!










vezeték nélküli epilátor és borotva
száraz és habos epiláláshoz
Hónaljra, bikinivonalra, lábra és karra

• Száraz vagy nedves epilálás
• Mosható fejek és készülék
• Skin Protector bőrkímélő epilálás
(az érzékeny bőr védelme)
• Akkumlátoros működés
• Borotvafej, bikinivonal-fésű
• Epilálófej a láb és a kar ápolására
• Epilálófej hónaljra/bikinivonalra
• Két sebességfokozat
• Hordtáska, tisztítókefe
• Szín: rózsaszín  

 


 


 


 


 


 


 


 


Látogass el a honalpunkra, ahol vásárolhatsz is! »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top