Tuti Tippek

Szekeres Adrien adventi turnéra indul

Szekeres Adrien elmúlt évi karácsonyi lemezsikere adta az ötletet, hogy advent idején az ország legszebb templomaiban adjon meghitt ünnepi koncertet.

2008 decemberének sikerei után idén a közönség nagy örömére összesen 16 helyszínen kerül megrendezésre az Adventi turné, amelynek a vidéki nagyvárosok mellett ez évben végre budapesti állomása is lesz. A körültekintően kiválasztott fővárosi helyszín, a Rózsafüzérek Királynője-templom (XIV. ker., Thököly út 56.) több szempontból is igen különlegesnek mondható. A templomban található műemlék orgona 1997 nyarán máig tisztázatlan körülmények között leégett, helyreállítását az e célra létrehozott alapítvány bevételéből és adományokból fedezik. A templom 12 csendes esztendő után, december 19-én Szekeres Adrien adventi koncertjével nyitja meg újra kapuit. Adriennek azonban nemcsak ezért rendkívül kedves ez a helyszín, hanem azért is, mert ezúttal abban a templomban fogja előadni karácsonyi dalait, ahová férjével, Kiss Gáborral jártak jegyesoktatásra, így természetesen mindketten izgatott várakozással tekintenek az élmény elé.

Szekeres Adrien

De természetesen ugyanilyen kiemelt fontosságú ünnep Adrien és zenekara életében minden egyes turnéállomás, ahol gyermekek és felnőttek egyaránt remekül érezhetik magukat. A koncerteken felcsendülnek klasszikus karácsonyi dalok és saját szerzemények is, a helyszínek szelleméhez igazodva, minden a szeretet, a meghittség, az elegancia jegyében.

November 28., Sopron, evangélikus templom
November 29., Eger, Szent Antal minorita templom
November 30., Debrecen, református nagytemplom   
December 1., Miskolc, Kossuth utcai református templom
December 4., Szolnok, belvárosi nagytemplom
December 5., Békéscsaba, evangélikus kistemplom
December 6., Kecskemét, katolikus nagytemplom
December 7., Szentes, Fő téri református nagytemplom   
December 8., Hódmezővásárhely, református ótemplom
December 10., Győr, Szentlélek-templom
December 11., Mosonmagyaróvár, Nepomuki Szent János-plébániatemplom
December 12., Szombathely, evangélikus templom
December 13., Nagykanizsa, Jézus szíve plébániatemplom
December 18., Hajdúnánás, református templom
December 19. Budapest, Rózsafüzérek Királynéja-templom
December 20., Bölcske, református templom
December 22., Gödöllő, Szentháromság-templom

Turnéinformációk: www.szekeresadrien.hu »

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top