Nyereményjátékok Advent 2010

Adventi játék 2010

Keresd az oldalon a mézeskalácsokat, szerezd meg a napi sorsjegyet és nyerj!

Adventi játék 2010
EZ CSAK MINTA,
ilyet kell gyűjteni a cikkekben!

 

Kedves Játékosaink!

Az adventi játék lezárult, minden ajándék gazdára talált!

Békés, boldog ünnepeket kíván a
Nők Lapja Cafe szerkesztősége!

A nyerteslistát itt találod »

 

 

Keresd az adventi oldalon a mézeskalácsokat, gyűjts össze belőlük naponta 6-ot! Amint megtaláltad mindet, egy kérdést teszünk fel neked. Ha helyesen válaszolsz, sorsjegyet kapsz, amivel indulhatsz az ajándékokért a sorsoláson.

FONTOS: be kell lépned az oldalra (jobbra fenn) vagy ha még nem tetted meg, regisztrálnod, mert csak így tudsz mézeskalácsokat gyűjteni, enélkül nem fogod látni őket (legfeljebb az elsőt)!

A Nők Lapja Cafe adventi oldalán kell keresni a mézeskalácsokat a cikkekben: rákattintva tudod őket összegyűjteni. Jobb oldalon fenn, a gyűjtődobozodban nyomon követheted, hogy hányat sikerült becserkészned.

Felhívjuk figyelmedet, hogy a mézeskalácsok ravaszabbak, mint gondolnád, ide-oda ugrálnak a cikkekben, és mindenkinél máshol rejtőznek el. A korábbi cikkekben is lehetnek, nemcsak az újakban. Érdemes a linkajánlókat is végigkattintani pl. a recepteket.

Ha összegyűjtöttél 6 mézeskalácsot, kapsz egy kérdést. Ha jól válaszolsz rá, máris tiéd lehet a napi sorsjegy. (A sorsjegy virtuális, 8 számból illetve betűből áll.)

Minden nap csak 1 db sorsjegyet lehet gyűjteni, de ez már elég ahhoz, hogy bekerülj a sorsolásba.

Napi sorsolás: a 0-24 óráig megszerzett sorsjegyek vesznek részt a következő napi sorsoláson.

Heti sorsolás: az előző héten megszerzett összes sorsjegy részt vesz a következő heti sorsoláson.

Szombaton és vasárnap nincs sorsolás, a hétvégi napok sorsolása mindig a rákövetkező hétfőn történik!

Mindenkinek van esélye nyerni, aki legalább 1 db sorsjegyet összegyűjtött az adventi játék során. Másnapra nem vész el, hanem bekerül a sorsolandók listájába. Összegyűjtött sorsjegyeidet az Összes sorsjegyem linkre kattintva tudod megnézni!

Minden nap értékes nyeremények találnak gazdára! Ne csüggedj, ha ma nem nyertél, mindennap új nyereményekkel várunk! Ha így sem mosolygott rád a szerencse, még mindig van esélyed! A fődíj a játék végén, december 23-án talál gazdára, és itt az összes szelvényed újra játékba kerül az értékes főnyereményért.

Sok sikert és jó szórakozást kíván:
a Nők Lapja Cafe szerkesztősége!

A nyerteslistát itt találod »

Ha kérdésed van, ide írj: nyeremenyjatek@nlcafe.hu

Az általános nyereményjáték szabályzatot itt olvashatod!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top