Tuti Tippek

Csúnya karácsonyi pulcsikban buliznak

Ha csatlakozol a csúnya karácsonyi pulcsisok rajongói klubjához, értékes nyereményekre tehetsz szert: akár a legcsúnyább példány boldog tulajdonosa is lehetsz.

Ha definiálni szeretnénk a csúnya karácsonyi pulcsit, talán így lehetne legtalálóbban körülírni: legtöbbször piros vagy barna alapon rénszarvasmintás, kötött csoda, amilyet általában pasikon látni amerikai karácsonyi filmekben. Csajoknak kizárólag fülvédővel ajánlott.

Néhány pihent agyú fiatalember a tengerentúlon meglátta a lehetőséget a CSKP-ban, vagyis a csúnya karácsonyi pulcsikban, és ezekből a kifejezetten ízléstelen darabokból csinál üzletet. Internetes oldalukon, ahol a tulajdonosok szerint a legnagyobb választékban kapható a termék, elképesztő változatokat lehet találni a macis-gömbdíszes-szánkós kardigánoktól a hóemberes mellényeken át a fenyőfás-csengettyűs pulcsikig. Majd megszólalnak.

 
Egyet a papának
Egyet a papának…
 
...egyet a mamának
…egyet a mamának

 

A fiúk ráadásul bulikat szerveznek, ahol a meghívón a dress code szigorúan CSKP, és rajongóikat is hasonló rendezvények szervezésére buzdítják. Facebook-oldalukon pedig szebbnél szebb pulcsikat nyerhet az, aki a legtalálóbb nevet adja egy-egy darabnak.

Az üzlet két tulajdonosa
Az üzlet két tulajdonosa ünnepi díszben
Fotók: facebook.com/uglychristmassweater

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top