Tuti Tippek

Szerelmi horoszkóp karácsonyra

A karácsony mindenkiben felfokozott érzelmeket vált ki, akár párkapcsolatban él, akár nem. A bolygók pontosan átvilágítják, hogy legbelül ki hogyan ünnepel. Azt is megmutatják, hogy mi okozhat fájdalmat, és azt hogyan célszerű elkerülni. Nézzük, hogy a bolygók mit jeleznek december 23–25-re, külön a párban élőknek, és külön a párra váróknak!

KOS

Párban élők: Azok a Kosok, akik párjukkal együtt ünnepelnek, 24-én szinte „unatkozni” fognak. Viszont 25-én energikusabbak és vidámabbak lesznek. Míg 24-én a kettesben összebújást, addig 25-én már a nagyobb társaságot fogják igényelni. De vigyázzanak, mert 26-án a bolygók vitát mutatnak! Ezt elnéző hozzáállással kerülhetik el.
Párra várók: December 24-én ne legyenek magukban a párra váró Kosok! Menjenek át rokonokhoz, barátokhoz, szomszédokhoz! Sokan lennének egyedül, ha nem fognának össze. 25-én már nyithatnak, és mehetnek nagyobb társaságba is. Ez az ő napjuk: akár egy szimpatikus embert is kaphatnak „ajándékba”. 26-án nem lesznek túl fényes formában.

Szerelmi horoszkóp karácsonyra


BIKA

Párban élők: 24-én a Hold a Bika jelében tartózkodik. Ettől a Bikák kissé érzékenyebbek lesznek: könnyen megbántódnak, és akár a mécses is eltörhet. Ilyenkor jön jól egy megértő társ, akihez oda lehet bújni. Ettől még meghittebb lesz a szenteste. A 25-e és a 26-a is szépnek ígérkezik, nagyobb családi körben, sok finomsággal körítve.
Párra várók: Azok a Bikák, akik még keresik a párjukat, 24-én hajlamosak lesznek mindent túlreagálni. Könnyen kieshet a kezükből egy tál, és ettől még szerencsétlenebbnek érezhetik magukat. Pedig az egészet akár komédiának is felfoghatnák. Lehet, hogy csak másnap tudnak majd nevetni a történteken, amikor elmesélik a barátaiknak.

IKREK

Párban élők: A párban élő Ikrek-szülöttek 24-én kissé álmosak lesznek. Lehet, hogy nem sok kedvük lesz fát díszíteni és sütni-főzni. Másnaptól sokkal jobb passzba kerülnek, sőt ekkor szabályosan fel lesznek dobódva. A párjuk ennek úgy fog örülni, mint a legkülönlegesebb ajándéknak. És így szívesebben tart vele bármilyen partiba.
Párra várók: December 24-én a párt kereső Ikrek nem lesznek a legjobb hangulatban. Hajlamosak lehetnek a begubózásra. Pedig ez a legrosszabb, amit tehetnek. Ehelyett inkább „szomszédoljanak”! 25-étől helyreáll a rend, és megint derűs, életvidám Ikrekként mehetnek társaságba, karácsonyi partiba. 26-án a Mars pluszenergiát ad.

RÁK

Párban élők: A Rákok számára az ünnep egyenlő a szeretet minden létező módon való kimutatásával. 24-én a kulináris élvezetek fogják az elsőbbséget élvezni. Főleg ha a fa alatt egymást etethetik a párjukkal. 25-én a párban élő Rákok szívük szerint elbújnának a világ elől. Ez 26-ára is igaz lesz, pedig  „kötelező” rokoni látogatásokra indulnak.
Párra várók: 24-én a párt kereső Rákok számára remek esélyt jelent majd egy meghívás, amit nem szívesen fogadnak el. Pedig el kéne. Ha kidugják az orrukat a csigaházukból, akkor kellemes meglepetés vár rájuk. Nem igaz, hogy csak szűk családi körben szabad ünnepelni karácsonykor. 25-e és 26-a is ezt fogja megerősíteni. Persze csak ha engedik.
 
OROSZLÁN

Párban élők:
A párkapcsolatban élő Oroszlánok számára december 24. és 25. zökkenőmentes lesz, sőt 24-e kimondottan csendesnek ígérkezik. De 26-án óvatosnak kell lenniük, mert a Mars perpatvar esélyét jelzi. Ezen a napon a legfontosabb a türelem és az elnéző hozzáállás, hogy ne reagáljanak ingerülten, hiszen karácsony a szeretet ünnepe.
Párra várók: Azok az Oroszlánok, akik párra várnak, 24-én nem a párkereséssel, hanem a családdal lesznek elfoglalva. 25-én a barátok kerülnek a figyelmük előterébe, de mindez 26-án óriásit fordulhat. Ekkor a Mars elementáris erejű vonzást hoz. Aki most szembe jön, nem mehet el észrevétlenül. A kezdet szenvedélyes lesz, a folytatás más kérdés…

Szerelmi horoszkóp karácsonyra

SZŰZ

Párban élők: A Szűz-szülöttek élvezni fogják a 24-e csendjét. Ezen a napon a párjukkal kettesben, vagy egészen szűk körben ünnepelhetnek, minden flanc nélkül. Számukra sokkal fontosabb az összetartozás érzésének megerősítése. 25-én és 26-án élénkebbek lesznek ők maguk és a környezetük is. Ekkor már érdemes látogatóba menni és látogatókat fogadni.
Párra várók: 24-én valószínűleg nem sok kedvük lesz kimozdulni a párt kereső Szűzeknek. De ez hatalmasat változhat 25-ére. Ekkor mindegy, hogy rokonokhoz, barátokhoz vagy szomszédokhoz mennek át, a lényeg, hogy dugják ki az orrukat. Ezzel esélyt adnak a sorsnak, hogy egy találkozást hozzon össze, amiből bármi lehet. Hogy pontosan mi, az a jövő titka.

MÉRLEG

Párban élők: 24-én kimerültnek, sőt fásultnak érezhetik magukat a Mérlegek. Ebben sokat segíthet, ha a párjuk valamivel feldobja a hangulatot. Ez lehet egy pohár pezsgő a sütés-főzés közepén, vagy valami még intimebb. Csak 25-étől lesznek elemükben. Akkor mintha kicserélnék őket.
Párra várók: Ha a párra váró Mérlegek nem zárják ki a karácsonyi ünnepet az ismerkedésből, akkor inkább 25-én és 26-án induljanak be! Ekkor a Hold levegős jelben fog járni, ami a kapcsolatteremtésben nagy segítség. Ráadásul a Mérlegek szó szerint elemükben érzik magukat. Alkohol nélkül is fergeteges hangulatuk mágnesként fog működni.

SKORPIÓ

Párban élők:
A Skorpióknak 24-én nem esik a nehezükre, hogy minden idegvégződésükkel a párjukra hangolódjanak. Ennek a legnagyobb nyertese az, akit a Skorpiók szeretnek. Csak óvatosan, mert a túl intenzív szeretet megfojthatja a másikat! 25-étől kicsit hígul ez az intenzitás, és megtalálják az egészséges, kellemes mértéket.
Párra várók: Nincs uborkaszezon, pláne nem december 24-én, legalábbis a párra váró Skorpiók számára. Sőt ez lesz legjobb nap arra, hogy egymásba botoljanak valakivel, aki végre érdekes és megnyugtató is egyben. 25-én és 26-án pedig folytatódhat az ismerkedés, egymás „letapogatása”. A többit majd hozza az élet.

NYILAS

Párban élők: A párkapcsolatban élő Nyilasok a 24-ét szolgálatnak fogják felfogni. Ezzel nincs is baj, ha a másik ettől nem érzi kellemetlenül magát. 25-én és 26-án a párjuk „borsószem királykisasszony” módjára fog minden apróságra érzékenyen reagálni. Ebből könnyen lehet vita, hacsak nem tudnak okosan kitérni az okos Nyilasok.
Párra várók: 24-én még nem, de 25-én és 26-án ajándékképpen kaphatnak egy vonzó embert a párt kereső Nyilasok. Ennek nem feltétele, hogy karácsonyi koncertre menjenek, kiöltözzenek. Elég, ha nyitottak és bevállalósak. Ebben az esetben simán előfordulhat, hogy házhoz megy a szerelem. Ilyen nemcsak a filmeken lehetséges, hanem a való életben is.

BAK

Párban élők: Valószínűleg a gyerekek élvezik a legjobban karácsonyt, de ez nem mehet a Bakok párkapcsolatának kárára. Semmi sem helyettesítheti a kettesben töltött, pezsgőzős, gyertyafényes estét. A 24-ei estét vétek lenne kihagyni. A bolygók tökéletes harmóniát mutatnak, ami kihat 25-ére és 26-ára is. Ettől lesz igazán szép az ünnep.
Párra várók: Azok a Bakok, akik párt szeretnének találni, 24-én járjanak nyitott szemmel és nyitott szívvel! Az éjféli mise idején lesz a legkitűnőbb bolygóállás. Ez akár egy olyan ajándék is lehet, ami egy új szerelem kezdete. Persze semmi sem akadálytalan. De ezt nem bánják a Bakok, akik pontosan tudják, hogy ami jó, azért meg kell küzdeni.

VÍZÖNTŐ

Párban élők: December 24-e a párban élő Vízöntők számára tipikus kuckózós nap lesz. Minden vágyuk az lesz, hogy a lehető legközelebb legyenek a kedvesükhöz. Összebújni és válogatott finomságokat enni, nem kell ennél több. De 25-étől aktívabbak lesznek. Ekkor a levegő jelben járó Hold felerősíti a társalgási és társasági igényüket.
Párra várók: A párt kereső Vízöntők 24-én nem szívesen mozdulnak ki, de ez szerencsére 25-étől gyökeresen meg fog változni. Bármilyen karácsonyi koncert megfelel arra, hogy érdekes emberekkel találkozhassanak. Legjobb, ha elvárások és konkrét elképzelések nélkül mennek oda. Így nem korlátozzák magukat, és nem zárnak ki semmit/senkit.
 
HALAK

Párban élők:
A karácsony igazi családi ünnep, de azért a Halak-szülöttek jogosan vágynak a párjukkal kettesben töltött estére. Ügyes szervezéssel mindkettő megoldható. A bolygók azt mutatják, hogy 25-én és 26-án jobb lesz, ha hozzájuk mennek a vendégek, mivel nem sok kedvük lesz kimozdulni. Úgy tűnik, ez a családnak sem lesz ellenére.
Párra várók: Azok a Halak, akik párra várnak, ne várjanak tovább! Nyissák ki a szemüket, mert ott van egészen közel a párjuk! Nem kizárt, hogy már ismerik, de valamiért eddig nem látták meg. A bolygók 25-én és 26-án egyértelműen az otthonukhoz közel vagy az otthonukban mutatják a szerelmet. Kérdés, hogy a Halak félnek-e ettől.
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top