Tuti Tippek

Csoki helyett borral van tele a felnőtteknek szánt adventi naptár

Végre felnőttként is megéri számolgatni a napokat karácsonyig – 12 üveg bor kíséretében.

Gyerekként az egyik legjobb dolog adventi kalendáriummal várni a karácsonyt, hiszen egy kocka finom csoki elfogyasztása egyúttal egy újabb nappal visz közelebb a karácsonyhoz – feltéve hogy nem faljuk be egybe az egész az első napon. Idén szerencsére a felnőttek is átélhetnek hasonló örömöket, az ausztrál The Wine Gallery ugyanis előrukkolt különleges adventi naptárával!

A csodálatos csomagban 12 (24 talán mégis sok lenne) teljes üveg bor érkezik: fehér-, rozé-, illetve habzóbor és vörös. Találunk mellette mindenféle tippeket is a kóstoláshoz, de még extra karácsonyi recepteket is, természetesen borpárosítással. 

Sajnos Magyarországra nem szállítanak, de ez csak ösztönözhet minket, hogy megalkossuk saját boros adventi kalendáriumunkat, amibe az alsó polcos Dankó Pistától egy jó Taklerig tényleg bármi kerülhet. Azért arra mindenképpen ügyeljünk, hogy NEM feltétlenül kell karácsonyig mindennap elfogyasztani egy teljes üveggel.

DailyMail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top