Tuti Tippek

DIY: 4 karácsonyi dekoráció, amit imádni fogsz

Könnyű és gyors karácsonyi DIY dekorötletek keresel? Íme 5 nagyon szuper tipp, amit a legkisebb kézügyességgel is elkészíthetsz!

Pohárhóember

Mutatós világító hóembert készíthetsz műanyag poharakból, ha összeilleszted és összeragasztod őket, csak kicsit felöltözteted és papírból gombokat és arcot ragasztasz neki. Arra azért figyelj, hogy ne gyertyára rakd rá, mert meglehetősen könnyen kigyulladhat. Inkább lámpára helyezd búra helyett.

Karácsonyi DIY dekor ötletek

Ajtódísz karácsonyfa gömbökből

Vegyél kreatív boltban hungarocell karikát, majd ragasztópisztollyal rögzítsd rá a díszeket. Ugye, hogy szép és mutatós karácsonyi dísz lett belőle?

Karácsonyi DIY dekor ötletek

Karácsonyfa cérnából

Papírból hajts egy gúla formát, tekerj köré zöld cérnát, és textilragasztóval kend be. Ha megszáradt, vedd le a kúpról és ragassz rá pici cukorgyöngyöket és hópihéket. Könnyű és csodaszép!

Karácsonyi DIY dekor ötletek

Befőttesüveg-tél

Vedd elő a befőttesüvegeket, ragassz a tető belsejébe hóspray-jel lefújt fenyőfákat, majd dobálj bele csillogó dekorpapírt. Ha ez megvan, tekerd rá az üvegre, és állítsd fejjel lefelé. Szerintünk menő karácsonyi dekoráció!

Karácsonyi DIY dekor ötletek

Hűtőhóember

Ez talán a legegyszerűbb az összes közül. Színes papírból vágj ki orrot, szemet, szájat, gombokat és sálat a hóemberhez, és ragaszd a hűtődre. Vagy persze vékony hűtőmágnes feldarabolásával és a papírdekor hátára ragasztásával könnyen felhelyezheted, és ha vége a télnek, könnyebben le is szedheted.

Karácsonyi DIY dekor ötletek

Még több cikk karácsonyi dekoráció témában!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top