Tuti Tippek

Ez a szörny volt a műfenyős dobozban – fotó

Zoe McAllister új műfenyőt vásárolt azért, hogy 11 hónapos kislánya első karácsonyán tökéletes legyen a látvány. Csalódnia kellett.

Valószínűleg a világ legrondább műfenyőjét sikerült megvásárolnia a 22 éves Zoe McAllisternek. Terve az volt, hogy egy gyönyörű műfenyőt vásárol 11 hónapos kislánya első karácsonyára, de ami a fenyő dobozából előbukkant, azon igencsak meglepődött.

Reklámfotó - valóság
Reklámfotó kontra valóság

A szép tömött, beépített világítással szerelt fenyő helyett egy foghíjas, görbe, megcsócsált műanyag izé volt a dobozban, amiről egyből szólt is a gyártónak. Viccesen azt feltételezte, hogy a fa fele a gyárban maradhatott, és úgy fest, hogy a gyártó is vette a lapot, mert visszavásárolták a fenyőt a 22 éves anyukától, és ugyanígy tesznek, ha más is csalódna a műfenyőben.

A helyzetet végül a fiatal anyuka bátyja mentette meg azzal, hogy egy eddig nem használt műfenyőt ajándékozott a húgának.

The Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top