Tuti Tippek

Adrien Brody a kalauz a H&M karácsonyi reklámjában – videó

Az Oscar-díjas Adrien Brody a főszereplője a H&M idei karácsonyi reklámfilmjének, melyet a Grand Budapest Hotelt is jegyző Wes Anderson rendezett. Nem csalódtunk.

“A téli vonatút Wes Anderson rendezésében tökéletes díszlet a H&M ünnepi kollekciójában található darabok kellemes és hordható eleganciájához. A kollekcióval azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy az ünnepeken is bátran keverhetjük a hétköznapit az elegánssal, így amellett, hogy ünnepi hangulatba kerülünk, kényelmesen is érezzük magunkat a szeretteinkkel töltött idő alatt” – mondta Pernilla Wohlfahrt, a H&M vezető tervezője és kreatív igazgatója.

A filmben az expresszvonat magányos utasai szeretnének hazaérni, hogy szeretteikkel tölthessék az ünnepeket, de a téli időjárás változtat a terveiken.

“Ez a történet arról is szól, hogy a világon ebben az időszakban mindenkinek jólesik az ölelés, még akkor is, ha az egy idegentől jön” – mondta Adrien Brody.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top