Tuti Tippek

Szuper karácsonyi mese – erről szól a Cirmos karácsony

A tavalyi év egyik legvidámabb és legütősebb karácsonyi története a Cirmos karácsony. Macskaimádóknak kötelező, de mindenki másnak is szívesen ajánljuk ezt a karácsonyi mesét. Ha egyszer megnézitek, biztosan minden évben újra és újra megismétlitek majd. És, hogy miről szól a Cirmos karácsony? Annyit máris elárulhatunk, hogy Télapóról, karácsonyról és macskákról.

A karácsony nem múlhat el a vidám karácsonyi történetek nélkül. A Cirmos karácsony pontosan ilyen. Szuper családi program, és önfeledt kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak.

Erről szól a Cirmos karácsony című mese

Tommy, a karácsonyi mese főhőse, három macskát is tart otthonában. Csakhogy anyukája megelégeli a macskák uralmát, na meg a rumlit, amit rendre okoznak a lakásban, úgy dönt, fiának meg kell szabadulnia tőlük, állatmenhelyre kell vinni a házi kedvenceket – éppen karácsony előtt.

Megérkezik Télapó, akitől Tommy mi mást is kérhetne, mint segítsen, hogy imádott macskái vele maradhassanak. És itt következik a nem várt fordulat. Télapó durván allergiás a macskaszőrre.Sőt, már macskák gondolatára is megbetegszik. Annyira ledönti az allergia, hogy az ajándékokat sem képes a gyerekeknek eljuttatni.

És vajon kik érkeznek a segítségére? Igen, éppen a macskák. Hogy a kalamajka hogyan végződik, és az ajándékok eljutnak-e időben a gyerekekhez, az kiderül a Cirmos karácsony vidám című meséből.

Nézzetek bele a Cirmos karácsony című mese fergeteges előzetesébe

Olvass még karácsonyi mesékről az NLCafén

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top