Tuti Tippek

Napi karácsonyi zene online – Még 30 nap van karácsonyig!

Újra elindul napi karácsonyi zeneajánlónk. Cikkeinkben mindig egy népszerű karácsonyi dalt hallgathattok meg online, ráadásul arról is tájékoztatunk, hogy hány nap van még karácsonyig. Ha lemaradtál a korábbi számokról, akkor a cikk végén található linkre kattintva elérheted azokat!

Egy klasszikus karácsonyi zenével indítjuk el az adventi időszakot 2016-ban. Dean Martin előadásában hallgathatjátok meg a Let it Snow című dalt. A szöveget még Sammy Cahn írta 1945-ben, a zenéjét pedig Jule Styne szerezte. Ahogyan sok karácsonyi zenét, úgy ezt a dalt is júliusban, a legnagyobb forróságban rögzítették.

A dalt először Vaughn Monroe énekelte fel lemezre, de előadta Frank Sinatra, Dean Martin, Jessica Simpson, Christina Aguilera és kb. minden énekes, aki valaha karácsonyi albumot adott ki.

Ahogyan ígértük, mostantól minden karácsonyi zenét tartalmazó cikkünkben emlékeztetünk rá, hogy hány nap van még karácsonyig! Visszaszámlálás indul!

Lemaradtál a korábbi karácsonyi zenékről? Látogass el gyűjtőoldalunkra, ahol az összes karácsonyi zenét megtalálod!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top