Tuti Tippek

A fekete az új fehér

Fekete fogkrém, amely fehéríti a fogaid? Hihetetlennek tűnik? Pedig ez többé nem illúzió! Megérkezett a Black is White és White is Black, a Curaprox fogfehérítő fogkrémei, amelyek az aktív szén erejével hatnak, és csillogóvá teszik a mosolyod.
A fekete az új fehér


Hogyan működik? Aktív szénnel!

“Ez egy nagyon régi és bevált módszer” – árulta el dr. Matthias Mütsch, a Curaprox “Black is White” fogkrémek kifejlesztője. A Curaprox fekete fogrémeiben található aktívszén-részecskék “mint egy porszívó”, egyszerűen elnyelik a szennyeződéseket és a pigmentrészecskéket, és finoman eltüntetik azokat. Különösen a tea, kávé, nikotin és vörösbor okozta elszíneződésekkel szemben hatékonyak.

Optikai tuning, amitől még fehérebbnek látszik

Az aktív szén fehérítő ereje kiegészül egy optikai hatással is. A Prestige Sparkling Blue® egy kékes filmréteget képez a fogak felületén, amely szűrőként csökkenti a sárgás elszíneződést. Emiatt tűnnek a fogak még fehérebbnek kémiai anyagok használata nélkül.

Hatékony, de kíméletes is egyben

A fogkrém fekete színéért is felelős aktív szén anélkül távolítja el a szennyeződéseket, hogy koptatná a fogzománcot, és semmilyen kémiai fehérítő anyagot nem tartalmaz, például triklozánt sem! A legtöbb fehérítő fogkrém olyan koptató hatású, abrazív szemcséket tartalmaz, mint például kréta, szilikátok, habkő, illetve bentonit, vagy olyan fehérítő kémiai szereket, mint a peroxid, amelyek az elszíneződés eltávolítása során roncsolják a fogzománcot, amely ennek eredményeképpen a fog egyes területein nagyon elvékonyodhat. A Black is White fogkrémtől nem kell féltened a zománcod!

A fekete az új fehér

Nem csak a fogzománc lesz biztonságban tőle…

A hagyományos fehérítő fogkrémek nemcsak a fogzománcon fejtik ki “roncsoló” hatásukat, hanem rossz hatással vannak a fogínyre, valamint a száj nyálkahártyájára is. A bennük található nátrium-lauril-szulfát (SLS) ugyanis károsíthatja a szájnyálkahártyát, növelheti az afta kialakulásának esélyét és szájszárazságot okozhat, sőt zavarhatja az ízérzékelést is. Ez az, amiben a Curaprox újdonságai, a fekete fogkrémek is felülteljesítenek, hiszen mindkettő SLS-mentes! Ez a ráadás kímélő hatás. Sőt minimális illóolajat tartalmaz, ami miatt még kevésbé irritálja a nyálkahártyát.

Nem csupán fehérít, de véd is

Hogy fokozzuk a különleges összetevők sorát, bemutatjuk a hidroxi-apatitot, amely a fogzománchoz hasonló szerkezetének köszönhetően védőréteget képez a fogakon, akár a sérült fogzománcot is helyreállítja. Továbbá olyan enzimeket is tartalmaz, amelyek védenek a fogszuvasodás ellen, és segítenek a szájszárazság leküzdésében.

Győződj meg róla, hogy fehérítő hatása nem csupán illúzió! Próbáld ki te is a fekete fogkrémeket friss mentolos (Curaprox Black is White) és különlegesen enyhe ízben (Curaprox White is Black)! Irány a sagerdental.hu/webshop!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top