Tuti Tippek

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Mondhatni, hogy anyu szinte mindennek örül, amit szeretettel adnak neki a gyerekei, de azért nagyobb az öröm, ha valóban hasznos és ötletes ajándékkal lepjük meg őt. Összeszedtünk tíz karácsonyi ajándéktippet anyunak.

Demjén Ferenc koncertjegy

Sajtból van a Hold, Szerelemvonat, Hogyan tudnék élni nélküled, Iskolatáska… Ezek az örökzöldek garantáltan elhangzanak majd Demjén Ferenc december 30-i, évzáró ünnepi koncertjén. Nosztalgiázós, együtt éneklős show, hát melyik anyuka nem örülne, ha egy ilyen koncertjegyet találna a karácsonyfa alatt?

Szemmasszázs szemüveg

Szemfáradás, fejfájás valamint a szem körüli ráncok és karikák eltüntetésére tökéletes eszköz ez a furcsa, szemüveg alakú készülék. Azt is mondják rá, hogy akupresszúrás, de olyan szavakkal inkább nem fárasztanám a kedves olvasót, amit magam se nagyon értek.

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Ledes gyertyakészlet

Anyu mindig is szerette gyertyafénybe úsztatni a lakást, de te már régóta tartasz attól, hogy egyszer majd nem vigyáz és felgyújt valamit? Ilyen helyzetekre megoldás egy ledes, garantáltan tűzveszélytől mentes gyertyakészlet, amivel aztán lehet menőzni. Mondjuk az égő illatgyertyák csodás aromáját nem adja vissza, de semmi sem lehet tökéletes.

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Elektromos melegítő pokróc

Nincs ember, aki a téli hidegben ne örülne annak, amikor a zuhany alól kijőve egy előre felmelegített pokrócba bugyolálhatja magát.

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Gyertyafényes dunai sétahajózás

Ez a karácsonyi ajándék a két legyet egy csapásra kategóriába tartozik, persze kell hozzá egy adalék: valaki, akivel anyu el tud menni egy gyertyafényes dunai sétahajózásra. Persze az sem árt, ha anyu türelmes típus, ugyanis ez az élmény tavasszal azért maradandóbb, mint decemberben vagy januárban. A neten számos lehetőséget találunk. Van, ami vacsorával, van, ami idegenvezetővel, van, ami egy üveg pezsgővel kombinált, az időtartamok is változóak, szóval mindenki az ízlése és a pénztárcája szerint választhat magának valót.

Szépségnap

Ki ne örülne karácsonyra egy wellness napnak masszázzsal, kozmetikussal, fodrásszal esetleg szaunázással töltött pihentető napnak? A programkombinációk lehetőségei szinte végtelenek, így az árak is változóak, de könnyen találhatunk a pénztárcánkhoz valót. Mellesleg anya-lánya közös programnak sem utolsó.

Egy kényelmes jógaszőnyeg

Talán nem egészen egyértelmű, de az, hogy valakinek van már egy jógaszőnyege, még nem jelenti azt, hogy az a jógaszőnyeg kényelmes is. Egy szép és kényelmes jógaszőnyeg mesés karácsonyi ajándék még akkor is, ha anyu netán sosem jógázott korábban. Fogjuk fel úgy, mint bevezetést egy új hobbiba, életformába.

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Digitális fotónyomtató

A tíz ajánlatból egyben kicsit elengedem a gyeplőt az ár tekintetében, és itt most a választásom a digitális fotónyomtatóra esett. Anyu nagy eséllyel még mindig ragaszkodik ahhoz, hogy a jó családi fotókat kinyomtatva, egy albumban összegyűjtve lássa, és ne csak digitális formában találkozzon velük. Ha már belefáradtál abba, hogy minden nyaralásod után fotókat nyomtass valahol, egy digitális, színes fotónyomtató karácsonyi ajándéknak kifejezetten hasznos lehet.

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Bluetooth nyomkövető

Ha anyu gyakran nem találja a táskáját, pénztárcáját, a kocsikulcsát vagy a szemüvegtokját, egy bluetooth nyomkövető életmentőnek bizonyulhat. A mobiltelefonra – csak azt ne hagyja el – telepített app és a tárgyakra felfűzött nyomkövető segítségével semmi sem veszhet el a jövőben.

10 ideális karácsonyi ajándék anyunak

Múzeumi éves bérlet

A legtöbb nagy múzeumnál van lehetőség éves bérlet vásárlására, és a bérletek ára is elég barátságos, szóval ha anyu él-hal a kultúráért, ezt a figyelmes és olcsó karácsonyi ajándékot élvezni fogja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top