Tuti Tippek

Az 5 legjobb film karácsonyra

Nálam minden év novemberében megkezdődik az az időszak, amikor heti minimum két karácsonyi filmet megnézek. Igazából már szeptemberben nekiállnék, de akkor hamar elfogyna, amit nézhetnék.

Idén is megnéztem már jó pár filmet, van is még egy jó adag, de most megmutatom azt az ötöt, amit mindenképp érdemes megnézni az adventi időszak alatt.

Holiday

Iris és Amanda éppen karácsony előtt csalódnak a férfiakban, ezért másra sem vágynak, mint elmenekülni a gondok elől. Az internetnek hála, két hétre otthont cserélnek, messzire kerülve ezzel az álnok férfitól, akiben csalódniuk kellett. Ámde két hét hosszú idő, s a szerelem ott is rájuk talál, ahová menekültek előle.

Az 5 legjobb film az ünnepi időszakra

Kiskarácsony mindenáron

Igazi családi film, kicsik és nagyok egyaránt szeretni fogják. A városban Steve felelős a karácsonyért, ám idén új szomszédokat kapott. Danny, az újonc elhatározza, hogy idén átveszi ezt a szerepet, és őrült harcba kezdenek egymással az égőkért és a szomszédság figyelméért. Mindeközben elfelejtik, hogy miről is szól igazán a karácsony…

A folytatásért kattints a Nora’s Diares cafébloogra!

Olvass még filmekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top