Tuti Tippek

10 mikulásos színező – töltsd le most!

Imádni való mikulásos színezősablonokat találtunk, melyeket egyszerűen lementhetsz számítógépedre, és megfelelő méretben kinyomtathatsz. Aztán máris jöhet a kreatív elfoglaltság. Na, kié lesz a legszebb?

A gyerekek imádnak színezni, a színezőkért pedig legtöbbjük egyenesen rajong. A színezés téli délutánok vagy esték ideális időtöltése lehet. Mikulás napjához közeledve pedig semmi sem okozhat számukra nagyobb örömet, mint a saját maguk kiszínezte mikulásos képet készíteni és ajándékozni szüleiknek, testvéreiknek, bárkinek.

A galériában található mikulásos színező sablonokat könnyedén lementheted, és számítógépedről tetszőleges méretben kinyomtathatod. Még az sem jelent problémát, ha a kontúrok kissé elmosódottnak tűnnek, hiszen ha fekete filctollal körberajzolod őket, máris tökéletes színezőlapot készítettetek.

A Mikulás mintájú színezőket fénymásolóval egyszerűen sokszorosíthatod, így ha több gyermeked van, vagy éppenséggel óvodásokat lepsz meg a színezőkkel, akkor sem kell a vitától tartanod, jut belőlük mindenkinek. Örömteli színezést kívánunk gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Válogass a mikulásos színezők között

Megnézem
Összes kép (1)

Olvass még Mikulás és színező témájú cikkeket az NLCafén

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top