Tuti Tippek

Még mindig nincs ötleted? Hadd segítsünk!

Közeleg az idő, amikor átadjuk egymásnak ajándékainkat szeretetünk és hálánk jeléül. Ha még mindig nem tudod, mit adj szeretteidnek, nézz körül itt!

                                         Utazás ajándékba: a tökéletes választás

 

Szeretteink megajándékozása mindig jó érzés, főleg akkor, ha sikerült megtalálnunk, hogy minek örülne a legjobban, akinek ajándékozunk. Az utazási utalványok segítségével biztosra mehetünk, hiszen utazni mindenki szeret, ráadásul a maiUtazás.hu utazásszervező oldalon közel 50 féle a szállodák által karácsonyra szánt ajándékutalvány között válogathatunk akár 50-60%-ot spórolva.

 

 

Az oldal hatékony segítséget kínál a felhasználóinak, ugyanis földrajzi területek, illetve utazástípusok szerint is böngészhető a kínálat. A térképes keresővel ráadásul pár kattintással megtudhatjuk, hogy pontosan hol található a kiszemelt úti cél. Legyen szó akár hévízi gyógyfürdőzésről, vagy meghitt téli üdülésről Szilvásváradon, esetleg külföldi városnéző túráról, a maiUtazás.hu-n mindenki megtalálja az igényei szerinti kikapcsolódást.
A csomagokat tematikus bontásban is böngészhetjük, így találhatunk karácsonyi-szilveszteri programot, last minute lehetőségeket – külön érdemes megnézni a Repjegyvadász ajánlatokat, ha külföld a cél – romantikus, luxus és családi kikapcsolódást, illetve gyógyfürdőket és kifejezetten az idősebb korosztály számára összeállított csomagokat is. Az oldalon szerepel egy “titkos ajánlatok” lehetőség is, erről viszont nem árulunk el többet, mindenki próbálja ki saját maga!
További ajánlatok 40-70% kedvezménnyel a weboldalon: www.maiutazas.hu

 

                    Fotókönyv, vászonkép, fényképes falinaptár az utolsó pillanatban

Egész évben rengeteget fotózol telefonnal, kicsi és nagy fényképezőgépekkel, de a legtöbb képből soha nem lesz kézzelfogható papírképed. Ez rendjén is van, mert ma már sokkal több felvétel készül, mint akár tíz évvel ezelőtt. Talán a világ összes nyomtatója sem bírná szusszal.
Egy-egy jobban sikerült felvételed akár ajándéknak is beválhat. Például vászonképet lehet belőle készíttetni, vagy ha egész évben fotóztál, akkor összegyűlhetett egy naptárra való anyag.

 

Voltál egy emlékezetes utazáson? Képeidet fotókönyvbe rendezve méltó emléket készíthetsz.
Kinek van erre ideje? Egy vászonkép megrendelése csak öt perc, egy naptáré sem több húsznál. A fotókönyv már keményebb dió, mert az egyéni ötletektől nagyon függ, de biztosan hamarabb elkészülsz vele, mint a fényképek nyomtatásával és berakásukkal egy fotóalbumba.

Ha már elhatároztad magad, akkor találnod kell egy helyet ahol mindez elkészül karácsonyig. Itt jön képbe a Puskás Fotó: mi karácsonyig minden nap ilyen megrendeléseket teljesítünk. Nálunk akár órák alatt is elkészülhet a fotókönyved. Naptárakat és vászonképeket a megrendelést követő napon biztosan át tudod venni.
A megrendelésedet online is leadhatod, de a Mammutban lévő üzletünkben személyesen is tudunk segíteni a szerkesztésben.

Elérhetőségeink:

Web: http://www.puskasfoto.hu/
1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. Mammut I. a Lövőház utcai bejáratnál.
telefon : 3151418
email: mammut1@puskasfoto.hu

                                                   BOOK24 Könyváruház: a jó választás

 

Számos meglepetéssel készültünk, hogy megkönnyítsük nektek az ajándékozást. A BOOK24 Könyváruházban elérhető a díszdobozos Star Wars-trilógia  melynek borítóját George Lucas személyesen bekérte, mert nagyon tetszett neki. Kihagyhatatlanok Suzanne Collins könyvei benne az új, 3. résszel. A gyerekek nagy kedvence Bartos Erika, Bogyó és Babóca karácsonya című kiadványa; a felnőtteké Ken Follett Az örökkévalóság küszöbén című könyve, melyben úgy mesél a huszadik századról, ahogy csak ő képes. 

 

A kamaszlányok pedig meg vannak őrülve Leiner Lauráért és a Késtél című regényért, amely a Bexi sorozat első része.
Rendeld meg a BOOK24 Könyváruházból az összes karácsonyi ajándékot, hiszen most ingyenes a házhozszállítás, amennyiben 2014.december 21-ig rendelsz, akkor karácsonyig kiszállítják.

Ráadásul a mostani indulási akció okán a rendelésed értékének 50%-át visszakapod kupon formájában!

Kattints ide! Irány a BOOK24 Könyváruház!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top