Tuti Tippek

Karácsony: 10 izgalmas játék 10 ezer forint alatt a gyerekeknek

Költekezhetünk ész nélkül, és hitelekbe verhetjük magunkat a karácsony miatt, de nem attól lesz értékes valami, hogy mennyire volt drága! Íme 10 izgalmas játék a gyereknek, amit már 10 ezer forint alatt megkapunk.
Karácsony: 10 izgalmas játék 10ezer forint alatt a gyerekeknek

Bogyó és Babóca – Úton az oviba társasjáték (3999 forinttól)

Szuper társasjáték a legkisebbeknek, az ismert mesekönyv szereplőivel. Az a lényege, hogy kinek sikerül hamarabb megérkeznie az oviba, ahol már mindenkire a kapuban vár Dongó óvónéni és Pettyes Futrinka néni a dadus. A játékosok lecsúszhatnak a szivárványcsúszdán, kalandozhatnak az erdőben, és repülhetnek a lufikkal.

 

 

Karácsony: 10 izgalmas játék 10ezer forint alatt a gyerekeknek

LEGO City kezdő készlet (6390 forinttól)

Én hatévesen kaptam az első LEGO készletemet, karácsonykor. Több mint 20 évvel ezelőtt volt, és hatalmas mosóporos papírvödrökben tartottuk az újabb és újabb építőelemeket. Aztán gyártottuk az emeletes kutyaólat és a hercegnő várát, amíg a Disney délutánt néztük vasárnap a tévében. Hiába vannak okostelefonok meg tabletek, azért a LEGO ma is leköti az aprónépet. A fiúk pláne imádni fogják a rendőrautóval száguldozást.

Plüss egyszarvú a Gru meséből (4190 forinttól)

“Olyan édes, hogy majd meghalok!” – kiabálta Agnes a Gru mesében, amikor meglátta a pink-fehér egyszarvút. Szerintem nincs olyan kislány, aki ne kiabálna hasonlót, amikor a fa alatt meglátja a kedvenc plüssfiguráját.

Karácsony: 10 izgalmas játék 10ezer forint alatt a gyerekeknek

Gigamic Panic Lab – Pánik a laborban (2290 forinttól)

Egy évvel ezelőtt, az akkor nyolcéves unokahúgomnak ezt hozta “az én Jézuskám”, és azóta is nagy kedvenc. A játékban elszabadultak a mutáns amőbák, és minden irányába menekülnek! Mindenki egyszerre dob a dobókockájával, ebből derül ki, hogy melyik amőbát kell elkapni, milyen irányba kell menni. De 2 másodperccel később minden megváltozhat! Aki a legtöbb amőbát gyűjti össze, megnyeri a játékot.

Kisvakond memóriajáték (3999 forinttól)

Van Hello Kittys, hercegnős, de mind közül a Kisvakond memóriajáték lehet az egész család kedvence. Pont annyira retró, mint amennyire menő.

 

Karácsony: 10 izgalmas játék 10ezer forint alatt a gyerekeknek

Kis művész festékszóró (7730 forinttól)

Nyilván sokan fognak színes karkötő szettet, és gyöngyfűző készletet kapni karácsonyra. De mit szólnátok egy festékszóróhoz, amelybe bepattinthatóak a kimosható festékű filctollak, és a készüléket felpumpálva permetezhettek a lapra?

Chicco Polipos fürdőjáték (4190 forinttól)

Tény, hogy az aprónép két samponos flakon kupakjából is komplett vízalatti városokat képes felépíteni, de elfér ott még egy polip is. Pláne egy olyan polip, aminek mágikus ereje lesz, amikor a meleg vízbe tesszük.

Educu üdítős dobozok – puzzle (4590 forinttól)

A hegy és a városkép  a múlté. Most egy 1000 darabos puzzle és számos, színes üdítős doboz próbál meg kifogni a puzzle-kedvelő gyerekeken.

 

Karácsony: 10 izgalmas játék 10ezer forint alatt a gyerekeknek

ThinkFun River Crossing – hídépítő társasjáték (4632 forinttól)

A reggeli dugóban én is gyakran álmodozom arról, hogy másnap újabb három hídon mehetünk át Pestről Budára. Ilyen hidakkal a valóságban nem szolgálhatok, de egy hídépítős társasjátékkal igen.
A játékosok feladata, hogy segítsenek a turistáknak átkelni a vadállatoktól hemzsegő folyón. Szerencsére az átkelőhelynél a vízben mindenfelé farönkök állnak, és persze néhány régi palló is van a környéken…

Gazdálkodj okosan (3780 forinttól)

Most komolyan?! Ki gondolta, hogy kihagyom ezt a válogatásból? Bevallom nekem egy 1978-as, rongyos verzió lapul a fiókomban ebből, de ha lenne egy 10 éves forma gyerekem, tuti vennék neki újat. Bár nyilván már euróval lehet benne fizetni, és a lakást sem 70 ezerért kaphatjuk meg…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top