Tuti Tippek

9 karácsonyi videó, amin szétröhögöd magad

Ha már meghallgattál tucatnyi karácsonyi dalt, de unod őket. Ha szereted a karácsonyt, de már a könyöködön jön ki, hogy mégis minden erről a három napról szól, akkor ezek a videók neked szólnak.

1. Kiss Ádám 3 percben összefoglalja miről szól a karácsony. (A humorérzékedet ne hagyd otthon – a szerk.)

2. Egy Rém rendes család – A legszebb karácsony
Több karácsonyi rész is megtalálható a youtube-on a “Bundy gyűjteményből”, de nekünk ez a kedvencünk. Tökéletesen megmutatja, milyen remek szokott lenni a karácsonyi tévéműsor.

3. Design Center – Karácsony
“Nem én hülyültem meg, a világ kicsikét ilyen…” – így mutatta be Fábry Sándor évekkel ezelőtt a bóvli karácsonyi cuccokat. Imádjuk

4. Hajós András: Karácsony
Hajós még az egyik Heti Hetesben értékelte az ünnepek előtti rohanást. Csillagos ötös.

5. Janka néni rulez

6. A Karácsonyi vakáció a legjobb rész az összes Családi vakáció mozi közül. Gyanítjuk, hogy Chevy Chase megannyi apuka álmát váltotta valóra, amikor a lerúgta a műanyag rénszarvas fejét

7. Legyetek popsztárok
Oké imádjuk, ahogyan Hugh Grant táncol az Igazából szerelemben, vagy amikor karácsonyi dalokat énekel a kislányoknak, és amikor december 24-én Colin Firth szerelmet vall egy étteremben… De akkor is Billi bácsi tanácsán röhögünk a legtöbbet.

8. Alan, az elpusztíthatatlan

9. Alan barátnője, Candy is kiváló, ha karácsonyi dalokról van szó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top