Tuti Tippek

Ennyire nehéz természete van Suri Cruise-nak karácsonykor

Katie Holmes az Ellen DeGeneres Show vendége volt a napokban, ahol arról beszélt, hogy lánya brutálisan precíz levelet szokott írni a Mikulásnak, így ő már most azon pánikol, hogy ne szúrjon el semmit.

“Az én házamban ünnepeljünk a karácsonyt Surival. Bár még csak 8 éves, de olyan részletes listát ír a Mikulásnak, amit egy felnőtt is megirigyelhetne. Akár egy tökéletesen excel táblázat” – magyarázta Katie Holmes a tévéműsorban, majd hozzátette, hogy lánya nem méregdrága ajándékokat kér, de ha a játékbabát kék ruhával hozza a Mikulás, és nem a kívánt sárgával, akkor teljesen elkeseredik. “Suri nem képes elviselni a hibákat. Eléggé pánikolok is, hogy a Mikulás – és itt most magamra gondolok – ne rontson el semmit” – viccelődött Holmes, aki már tudja, hogy idén mi áll lánya listáján. “Szeretne egy kiskutyát, egy kristályos, rózsaszín nyakörvet a kutya nyakába, egy kis bilétát, amin rajta van a neve, és szeretne egy lila cipőt a kutyának.”

Ennyire nehéz természete van Suri Cruise-nak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top