Tuti Tippek

A csillogás szezonja

Akár egy kis party-szikrát keresel, akár a tökéletes ajándékot szeretnéd megtalálni, az ünnepek mindenképp a ragyogásról szólnak.

 

“Az idei kívánságom az ünnepi szezonra ez a gyönyörű karkötő – valódi kötelező darab!

A színfalak mögött

“Imádok ajándékot vásárolni, a Swarovski pedig gyönyörű darabok hatalmas választékát kínálja minden hangulathoz vagy alkalomhoz. Az ékszer nagyon személyes tárgy, mégis, akár a barátaimnak, a nagymamámnak vagy a bátyámnak akarok venni valamit, a kollekcióban bármelyikük számára megtalálhatom a tökéletes darabot“
Miranda Kerr

A csillogás szezonja

A rengeteg party-nak köszönhetően az ünnepi szezon az évnek az az időszaka, amikor a legeslegjobb formádat akarod hozni. A legegyszerűbb módja annak, hogy stílusodba finom, alkalmi szikrát vigyél, ha klasszikusan elegáns fülbevalókat, nyakláncokat, karkötőket és gyűrűket választasz kiegészítőként.

A csillogás szezonja

És hogy mi az idei szezon legfontosabb trendje?

A fém ragyogásával köszönteni az új évet – olyan stílussal, amellyel az ünnep sosem ér véget és a szezon megszokott, kis fekete ruháját szikrázó ezüstre cseréli.

A füstös smink és finom ékszerek teljessé teszik megjelenésedet és tökéletes belépőt biztosítanak irodai party-ra vagy kifinomult, esti összejövetelre egyaránt.

A vintage ihletésű ékszerek valódi nőiességet kölcsönöznek bármilyen ruhának – a kifinomult hatás eléréséért, válassz egyszerű kristály medált, egy olyan darabot, amely a téli öltözékeid mellett a a “legfoglalkoztatottabb“ ékszer lehet, mivel egyszerűen mindenhez passzol! Vagy válaszd a határtalan glamúrt, a kristályáradatot, amellyel barátaidat is boldoggá teheted és átnyújthatod nekik a tökéletes ajándékot!

Az itt látható termékek megvásárlásához látogass el a Swarovski üzleteibe vagy a www.swarovski.com oldalra!

Megnézem
Összes kép (1)
A csillogás szezonja

Jobb adni…

Stílusos lánytestvérek és divatos barátnők egyaránt imádni fogják a trendi, sportosan elegáns karórát vagy a kevert fém láncot, amely könnyedén illeszkedik ünnepi öltözékükhöz.

Miranda a következő darabokat viseli: Baron fülbevaló, 37.900 Ft; Vintage ékszerszett (a fotón nem szereplő fülbevalót is tartalmazza), 42.000 Ft; Baron karkötő, 53.800 Ft; Balthus gyűrű, 37.900 Ft. Az óramutató járásával megegyező irányban haladva a következő ékszerek láthatók ezen az oldalon: Baron nyaklánc, 37.900 Ft; Baron fülbevaló, 37.900 Ft, mint az előző oldalon is; Citra Sphere rózsaarany karóra, 105.000 Ft; Stone Mini karperec, 32.800 Ft; Bounde Large nyaklánc, 92.500 Ft.         

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top