Tuti Tippek

A legrosszabb karácsonyi ajándékok a főnöktől

A karácsony közeledtével a munkahelyen is jobb a hangulat. Bár ilyenkor általában megnövekszik a megrendelések száma és az ehhez kapcsolódó adminisztráció mennyisége, a karácsonyi céges bulira és a céges ajándékra való várakozás megédesíti a dolgozók zsúfolt mindennapjait: egy kreatív meglepetés motiválja, lelkesíti a kollégákat. De mi van, ha mégsem olyan kreatív?

A cégvezetők még a legnagyobb körültekintés mellett is mellényúlhatnak. Az alábbiakban összegyűjtöttük a legrosszabb karácsonyi ajándékokat, amit alkalmazott kaphat.

Higiéniai termékek 

Bár a hasznosság a céges ajándékok fontos kritériuma, ne essünk túlzásba. Egy fürdőszett jó ötlet; a papírtörlő, zsebkendő vagy vécépapír viszont már kevésbé – és ez akkor is áll, ha viccnek szánjuk.

Élelmiszer utalvány 

Az utalvány elég fantáziátlan, de idő hiányában akár még jó ajándék is lehet. Ez esetben viszont olyan terméket vagy szolgáltatást (például könyv, vacsora, minőségi bor) válasszunk, amelyet a megajándékozott nem feltétlenül venne meg magának, illetve az utalvány értékét is gondoljuk át.

További félresikerült ajándék a Karácsonyi ajándék ötletek blogon!

A legrosszabb karácsonyi ajándékok a főnöktől

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top