Tuti Tippek

Hangolódj a karácsonyra! – Irány a Diótörő!

Már csak egy nap van karácsonyig, még nem késő a legjobb programokra elmenni.

Hangolódj a karácsonyra! - Irány A diótörő IV. Miskolci Szalon-Czukor
Idén negyedik alkalommal nyit ki a Miskolci Szalon-Czukor. Karácsonyi vásár, mesterségek bemutatója, koncertek, bábjátékok és különböző családi programok színesítik az ünnepre készülődés napjait. Idén is lehetőséget biztosítanak az adományok gyűjtésére, melyet a város rászoruló intézményei kapnak a karácsony előtti utolsó koncerten.

Hol? Miskolc
Mikor? December 2–22.
Mennyi? Nincs belépő

Szalóki Ági karácsonyi lemezbemutató koncert
Szalóki Ági első alkalommal fűzi csokorba kedvenc karácsonyi dalait. Hetedik lemezén az énekesnő és jazz-zenész társai tolmácsolásában az egész családot megszólító, meghitt hangulatú, igazi ünnepre hangoló énekek szólalnak meg.

Hol? Budapest
Mikor? December 22.
Mennyi? 1500-3600 forint

Csajkovszkij: A diótörő

Fotó: Queensland Ballet
Fotó: Queensland Ballet

A Nemzeti Filharmonikus Zenekar évek óta előadja a Diótörőt december 23-án. A feladat nem könnyű, hiszen hiába sorakoztat fel szebbnél szebb tételeket a mű, sokszor éri kritika Csajkovszkij balettjét, hogy cselekménye unalmas, a történet hosszadalmas. A mostani előadás azonban bővelkedik akciókban, fordulatos és látványos. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt élvezetes kikapcsolódást nyújt a karácsonyi készülődés közepette.

Hol? Budapest
Mikor? December 23.
Mennyi? 2100–5200 forint

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top