Tuti Tippek

11 különleges naptár a jövő évre

2014-ben is jegyezni kell valamibe a fontos napokat, így karácsonyi ajándéknak is tökéletes egy jól kiválasztott határidőnapló vagy naptár. Megkerestük a leghelyesebbeket.

Már csak egy-két lap van hátra a naptárban, szóval lassan itt az ideje az év végi összegzésnek. Nektek is egész évnyi történés, élmény, izgalom gyűlt össze a kis határidőnaplótokban? Jó belelapozni, nem? Az összegzésen túl azonban van még egy feladatod: beszerezni a jövő évi kisokost. Az új naptárat, a szűz kis lapjaival, amiket majd megint megtölthetsz élettel. 

Akár magadat leped meg egy naptárral, akár last minute karácsonyi ajándékként a szeretteidet, az alábbiak közül jó eséllyel találsz megfelelőt. A válogatásban egyedi, kézzel készült darabokat, magyar designer naptárt is találsz, például Franta Ágitól, de klasszikus, akár férfiaknak is tökéletes (például: Moleskine) noteszeket is, és összeszedtünk pár különlegességet, mint a falvédőnaptár.

Jó válogatást!

Megnézem
Összes kép (1)

Még több karácsonyi ötlet: készíts ujjnyomdázós karácsonyfadíszt a gyerekekkel!

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top