Tuti Tippek

Ajándékötlet: parfüm 4 hozzávalóból

Az utolsó pillanatban gyorsan elkészíthetjük ezt az illatos vizet, ami egy helyes kis üvegbe zárva remek ajándék a természetesség híveinek. Ökoanyu villámreceptje.

Ez az otthon elkészíthető parfüm nemcsak gyors, de még veszélyes költségekbe sem kell vernünk magunkat miatta, hiszen mindössze gyógyszertári alkohol, rózsafa és ylang-ylang illóolaj szükséges hozzá. Egy kellemes, rózsás, klasszikus, de mégis kicsit szexi illatot fogunk kapni. 
Ha ügyesek vagyunk, szerzünk hozzá szép pumpás üveget, de ha nagyon szorít az idő, akkor bármilyen kis gyógyszertári üveg megteszi egy kis csinos dekorációval.

Ajándékötlet: parfüm 4 hozzávalóból

„Úgy használhatjátok, mint egy sima illatvizet, mehet a csuklóra, fül mögé – írja Ökoanyu. – Többször kell fújni, mint egy gyári parfümöt, cserébe nemhogy káros lenne, de az értékes illóolajok még gyógyítanak is. Az ylang-ylang a nőiességet ébreszti fel, a rózsa az egyik legerősebb általános gyógyító.”

A pontos receptért és a lépésekért kattints Ökoanyu blogjára!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top