Tuti Tippek

Nincs hibafaktor! 6 ajándék, amit még december 24-én is megvehetsz

Sokan a munkájuk miatt december 24-re hagyják a karácsonyi bevásárlást. Pedig ilyenkor általában, mindössze 4 órára nyitnak ki az üzletek. Te is azok közé tartozol, akik szenteste előtt pár órával még idegesen nézegetik a kirakatokat? Íme, 6 ajándék, amit még utolsó percben is megvehetsz, ráadásul örülni is fog neki az, aki kapja!

Sportkönyv apunak, szakácskönyv anyunak

Hol?: könyvesbolt

Munka miatt későre hagytad szüleid ajándékát, és nem vagy benne biztos, hogy apukádnak 40-es vagy 44-es a lábmérete? De már az sem rémlik, hogy még milyen sütőforma hiányzik anyukád konyhájából? Akkor vedd meg apukádnak a kedvenc sportjával foglalkozó könyvet, mondjuk az 1000 focista – Minden idők legjobb játékosai című kötetet, anyukádat pedig lepd meg kedvenc szakácsának legújabb könyvével! Ha viszont csak egy ajándékot szeretnél venni, akkor egy Hofi-DVD is tökéletes választás!

Nincs hibafaktor! 6 ajándék, amit még december 24-én is megvehetszFocis távirányító pasiknak

Hol?: elektronikai áruházakban

Kedvesed imádja a focit? Akkor biztos a siker, ha egy focilabdás távirányítóval leped meg karácsonykor. Így talán könnyebben veszed rá esetenként arra is, hogy a meccsről kapcsoljon át a Született feleségekre, mert te inkább azt néznéd.

Határidőnapló a kedvesednek

Hol?: papírbolt

Párod folyton késik a találkátokról, és sosem tudja, most épp miért kap ajándékot? Ideje, hogy meglepd egy határidőnaplóval. Hidd el, nagy örömöt fogsz neki okozni, mert ezzel az ajándékkal megkíméled azon verejtékcseppektől, amelyek akkor gördülnek le a homlokán, amikor próbálja kitalálni, kinek mikor van a születésnapja.

Gazdálkodj okosan! felnőtt testvéreknek

Hol?: játékboltban

Ritkán találkozol a testvéreiddel, ráadásul mindenki stresszes a munkája miatt? Itt az ideje, hogy felelevenítsd a gondtalan gyerekkorotokat! Ajándékozd meg magad és tesóidat egy társasjátékkal. Tippünk a Honfoglaló, vagy az örök kedvenc Gazdálkodj okosan!.

Babák, kisautók gyerekeknek

Hol?: játékbolt

Rég láttad az unokatestvéred gyerekét, vagy keresztszülőként okoz nehézséget, hogy mit vegyél? Akkor irány a játékbolt! Egy kislány mindig örül egy új Barbie babának, egy kisfiúnál pedig nem tévedhetsz nagyot, ha egy új autóval ajándékozod meg. Ha mégis segítségre lenne szükséged, bátran kérdezz meg a játékboltban egy kisgyereket, ő minek örülne, vagy faggasd ki az eladókat, hogy idén mi a legmenőbb kütyü!  

Bor és illatos gyertya a szomszédnak

Hol?: ajándékboltban és borszaküzletben

Te is azok közé tartozol, akik szívesen lepik meg valami aprósággal a szomszédot vagy a gondnokot, de neked is problémát okoz valami hasznos és olcsóbb ajándékot találni? Segítünk! Vegyél karácsonyi illatú gyertyákat, illóolajokat, ha nőről van szó, ha pedig egy férfit szeretnél megajándékozni, akkor egy üveg finom borral nem nyúlhatsz mellé!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top