David Hasselhoff puccos karácsonya

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
David Hasselhoff a karácsony legnagyobb rajongói közé sorolja magát. A színész, akit hamarosan a The Christmas Consultant című filmben is láthatunk domborítani, kislányainak minden évben hógépet is rendelt az igazi karácsonyi hangulat kedvéért.
2012. 12. 18. |

Kövess minket!

f Ajánlom
David Hasselhoff puccos karácsonya
David Hasselhoff puccos karácsonya
Ilyen a kubai karácsony Gombos Edináéknál
David Hasselhoff nem csak szereti, hanem egyenesen rajong is a karácsonyért, és mivel ez a kedvenc időszaka az évben, az sem meglepő, hogy főszerepet vállalt a The Christmas Consultant című produkcióban. „Én legszívesebben azt kérném karácsonyra, hogy karácsony napja egy egész hétig tartson. A szeretteimmel tölteném, karácsonyi filmeket néznénk, miközben odakint hull a hó” – nyilatkozta a színész a Huffington Postnak, hozzátéve, hogy mivel Chicagóban nőtt fel, neki a hó elengedhetetlenül része az ünnepeknek. Azonban Los Angelesben soha nem havazik, ezért a sztár mindig méregdrágán rendelte a számára nélkülözhetetlen hangulatelemet.

„Létezik szerencsére hógép, amit bérelni is lehet. A gyerekek mindig nagyon várták a karácsonyt, hogy a teljes első udvari részt beterítsem hóval. Nagyszerű volt, hógolyózni is lehetett!”
– mesélte a színész, akit a hógépes akció után keletkező latyak és sár sem riasztott el soha a rutinszerű bérléstől.
Olvass tovább

Hozzászólások

Legnépszerűbb cikkek