Tuti Tippek

Csonttörést megelőző karácsonyi ajándék

A sapkák, sálak, kesztyűk mesterhármasán túl is van élet a szezonális és hasznos ajándékok világában. A csúszásgátló talpak mindegyik korosztálynak, és mindkét nemnek telitalálat lehet a fa alatt.

Amennyiben nem a legszemélyesebb, de mindenképp hasznos ajándékra vadászunk, az egyik leglogikusabb az az egyszerű gumiszerkezet, ami számos kellemetlenségtől, vagy akár csonttöréstől kímélheti meg rossz idő esetén a megajándékozottat.
 
Legyen szó idős nagyszülőről, bizonytalan járású kisgyerekről vagy óvatos felnőtt kollégáról, a jeges, csúszós úttól mindenki joggal tart. A brit Telegraph webshopjában 12,99 fontért (mintegy 4700 forintért) nőknek és férfiaknak is kínálnak fekete csúszásgátló gumimodelleket, a talpán dizájnos, piros fémszegecsekkel.
 
Havazásban, latyakban, jeges időben ajánlott cipőre, csizmára is könnyen felhúzhatók, napközben pedig a zsebünkben is elfér.

Csonttörés megelőző karácsonyi ajándék
Csonttörés megelőző karácsonyi ajándék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top