Tuti Tippek

Igazi Mikulássá alakult egy férfi

Eredeti Mikulásnak tűnik egy 44 éves amerikai férfi. Bár a haja festett, és a kora sem az igazi, de az igazi beépített zsírpárnák, hosszú szakálla, a vonásai és a méregdrága öltözéke tökéletes Télapóvá teszik.
forrás: //www.nypost.com
Forrás: http://www.nypost.com

A kaliforniai ingatlanügynök, Jack Sanderson, feladva állását részmunkaidős színésszé, azaz Mikulássá változott. Azt, hogy szerepe egy, vagy pedig több szezonra szól-e majd, a középkorú férfi még nem döntötte el.

Barna szakállát hosszadalmas eljárással fehérre festette, majd beiratkozott egy profikat képző Mikulás-iskolába. Amikor kiderült, hogy ehhez saját Télapó-ruha is szükséges, elment egy szabóhoz, és méretre varratott kosztümöt, amiért végül 800 dollárt, vagyis 184 ezer forintot fizetett.

A komoly, átfogó kiképzésen átesett Mikulás a váratlan kérdésektől sem retten meg, arra azonban, hogy egy-egy gyerek valóban megkapja-e az áhított ajándékot, tilos egyértelműen válaszolnia munkái során.    

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top